Tule Chat-Operaattoriksi tänään!

Mahdollisuutesi työskennellä chat-operaattorina ja ansaita keskimäärin 300 viikossa on vain muutaman minuutin päässä! Hakemus vie vain muutaman minuutin ja tarvitsemme aina chat-operaattoreita tiimiimme.


  HAE

  Hae nyt ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse 48 tunnin kuluessa. Henkilöstövastaavamme vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

  KOULUTUS

  Järjestämme sinulle Skypen kautta koulutuksen, jossa näytämme sinulle alustan ja valmennamme sinut työskentelemään itsenäisesti.

  KESKUSTELE

  Valmennuksen jälkeen olet valmis! Alustamme on aina auki. Ja jos tarvitset apua, tukitiimimme on käytetävissäsi.

  Play Video

  Ilmoittautumislomake

  Chat-operaattorina vastaat arkisiin viesteihin fantasiapohjaisessa aikuisten tekstiverkossa. Sinun on kyettävä puhumaan asiakkaille kaikenlaisista aiheista. Sinulle annetaan erilaiset roolit riippuen siitä mitä asiakkaasi haluaa.

  Jotkut asiakkaistamme haluavat vain puhua jonkun kanssa jokapäiväisestä elämästä. Rupattelua esimerkiksi työstä, kulttuurista, säästä tai ihmissuhteista. Asiakkaat eivät tiedä henkilöllisyyttäsi, koska sinun oletetaan olevan henkilö, jolle asiakas tekstailee.

  Operaattoreidemme kokemuksia

  Chat-operaattorina aloittaminen oli elämäni paras päätös, se antoi minulle vapauden tehdä töitä missä vain, milloin vain ja päättää omasta palkastani!
  Eerika Virtanen
  Ammatti Chat-Operaattori

  Oletko valmis Chat-Operaattoriksi?

  Kuulostaako yllä oleva täydelliseltä juuri sinulle? Hakemus vie vain muutaman minuutin!

  Vaatimukset päästäksesi chat-operaattoriksi

  Tullaksesi operaattoriksi sinulla täytyy olla erinomainen suomen kielen kirjoitustaito. Sinun pitää olla vähintään 18-vuotias ja meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi henkilöllisyystodistuksellasi. Sinun on hyväksyttävä tietosuojalausunto, koska toimimme asiakkaidemme yksityistietojen kanssa. Me emme tarjoa laitteita, joten sinun tulee käyttää omaasi. Koulutuksen päätyttyä sinun on lähetettävä vähintään 200 viestiä viikossa. Tämä on tarpeen pysyäksesi aktiivisena. Tätä määrää ei ole vaikea saavuttaa, joten siitä ei tule ongelmaa.

  Mitä sinä siitä hyödyt?

  Riippuen siitä, kuinka paljon aikaa ja vaivaa käytät, keskimääräisesti operaattori ansaitsee noin 200-400 EUR per viikko. Tämä voi olla myös paljon enemmän, jos olet valmis työskentelemään enemmänkin. Tarjoamme bonuksia, kun kirjoitat paljon viestejä sekä lisäbonuksia viikonloppuisin ja ruuhkapäivinä. Kokeneimmat operaattorit voivat ansaita jopa 4000 EUR kuukaudessa. Palkka maksetaan viikottain, mikäli minimiraja 50 EUR täyttyy, ja maksaminen tapahtuu kansainvälisenä pankkisiirtona tai käyttämällä Bitsafe-järjestelmää..

  Ota yhteyttä

  Asiakas-Palvelut
  By Optima Customer Service LTD

  [email protected]

  Plovdiv 4000, Plovdic County, Plovidiv Municipality,
  Central district, 3 Stefan Verkovich St. fl. 4, apt. 7
  VAT number: BG204743327
  Registration number: 204743327