Ala chat operaattoriksi tänään!

Mahdollisuutesi työskennellä chat operaattorina ja tienata jopa €300 viikossa on vain minuuttien päässä! Ota vapautesi takaisin tänään ja ala työskentelemään milloin haluat! Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja etsimme aina lisää chat operaattoreita tiimiimme.

Mitä voisit tehdä

Chat operaattorina vastailet rentoihin viesteihin fantasiaan pohjautuvan aikuisten foorumin kautta. Sinun pitää olla valmis keskustelemaan asiakkaiden kanssa mistä tahansa aiheista. Sinulle annetaan erilaisia rooleja, riippuen siitä mitä asiakkaasi haluaa. Jotkut asiakkaistamme haluavat vain jutella joka päiväisiä asioita. Small talkia esimerkiksi työstä, kulttuurista, säästä, parisuhteista. Sinun henkilöllisyytesi ei tule asiakkaan tietoon, koska pysyttelet annetussa roolissa koko ajan.

HAE

Laita hakemus nyt ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse 48 tunnin kuluessa. HR työntekijämme vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

KOULUTUS

Tarjoamme koulutuksen Skypen chatin kautta, jossa esittelemme työalustan ja valmistelemme sinut työskentelemään itsenäisesti

KESKUSTELE

Koulutuksen jälkeen olet valmis! Työalustamme on aina avoinna. Ja mikäli tarvitset apua, valmentaja tiimimme on käytettävissäsi.

Vaatimukset chat-operaattorin työhön

Voidaksesi toimia operaattorina, sinun tulee kirjoittaa suomen kieltä loistavasti. Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias ja meidän tulee voida varmistaa se henkilöllisyystodistuksesi avulla. Sinun täytyy hyväksyä vaitiolosopimuksemme, koska käsittelemme myös asiakkaiden henkilökohtaisten tietojen kanssa. Emme tarjoa työvälineitä, joten sinun tulee käyttää omia laitteitasi. Koulutuksen jälkeen, sinun tulisi kirjoittaa vähintään 200 viestiä viikossa. Tämä on aktiivisena pysymisen edellytys. Määrä ei ole hankala saavuttaa, joten se ei ole ongelma.

Mitä tapahtuu kirjautumisen jälkeen?

Play Video

Mitä sinä hyödyt tästä?

Riippuen siitä, kuinka paljon aikaa ja vaivannäköä käytät, keskimäärin operaattori tienaa n. 200-400€ viikossa. Tämä voi olla myös paljon enenmmän, jos olet valmis panostamaan. Tarjoamme lisäksi bonuksia, mikäli kirjoitat paljon viestejä ja lisähintoja viikonlopuille ja ‘ruuhkapäiville’. Parhaat operaattorimme tienaavat jopa 3000€ kuukaudessa! Palkkio maksetaan viikottain, mikäli olet tienannut vähintään 50€. Maksu tapahtuu joko pankkitilillesi tai Bitsafe-tilille.

Kuulostaako yllä oleva sinulle täydellisen sopivalta?

Ota yhteyttä

Asiakas-Palvelut
By Optima Customer Service LTD

[email protected]

Plovdiv 4000, Plovdic County, Plovidiv Municipality,
Central district, 3 Stefan Verkovich St. fl. 4, apt. 7
VAT number: BG204743327
Registration number: 204743327