Ansaitse kirjoitustyöllä etänä kotoa käsin

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Ansaitse kirjoitustyöllä etänä kotoa käsin

Aloita etätyöt kotona

Oletko hyvä kirjoittamaan? Haaveiletko etätöistä kotoa käsin kirjoitustöiden parissa?

Älä haaveile enää, vaan tartu toimeen ja voit olla pian jo tienaamassa mukavia lisäansioita.

Alla on vinkkejä siitä, miten löydät helposti kirjoitustyötä etänä, etsit sitten hiukan lisäansioita tai vakituisempaa työtä.

Miksi tehdä kirjoitustyötä etänä kotoa käsin?

Toiveet etätyöstä perustuvat usein näihin muutamiin näkökulmiin:

  • Toive yhdistää paremmin vapaa-aika ja työelämä, tai aika perheen ja työn välillä
  • Itsenäiseen työskentelyyn sopiva luonne, joka ei välitä isoista toimistoista ja ryhmätöistä
  • Tarve joustaviin työaikoihin, oman aikataulun ja elämänrytmin mukaisesti
  • Tarve lisäansioille tavallisen päivätyön lisäksi

Muitakin toiveita ja tarpeita on hyvin yksilöllisesti, mutta nämä ovat yleisimpiä syitä. Kirjoitustyötä kotoa käsin voi tehdä nykyään monellakin tapaa joustavasti ja omalla ajalla, kun iso osa työelämästä ja sen tarpeista on siirtynyt etätöiden piiriin.

Niille, ketkä etsivät helppoa työtä kirjoittamalla, on nykyään useitakin hyviä vaihtoehtoja olemassa, vaikka sinulla ei olisi edes koulutusta tai kokemusta kirjoitustyöstä.

Kirjoittajan työ kotoa käsin 

Kirjoittajan työtä on todella monenlaista. Jos sinulla on sopiva koulutus tai taustalla kokemusta, voit tehdä toimittajan, bloggaajan tai sisällöntuottajan kirjoitushommia.

Kääntäjille on myös usein tarjolla töitä, etenkin jos hallitsee jonkin harvinaisemman kielen tai teknisen osa-alueen. Jos sinulla ei kuitenkaan kokemusta tai koulutusta kirjoittajan työhön, ei hätää!

Meillä on loistava vinkki niille, ketkä haluavat aloittaa työt helposti saman tien ja joilla on aikaa viettää netin ja kirjoittamisen parissa vaikkapa pari tuntia päivittäin.

Ryhdy chat-operaattoriksi ja ansaitse rahaa netin kautta kirjoittamalla

Chat-kirjoitustyö on helppoa työtä, joka sopii hyvän suomen kielen hallitsevalle kirjoittajalle. Ainoat vaatimukset työn tekemiseen ovat hyvä nettiyhteys, hyvä tietokone, hyvä mielikuvitus ja hiukan asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työtä tehdäkseen on myös oltava täysi-ikäinen, mutta mitään yläikärajaa ei ole. Chat-operaattorina toimii kaikenikäisiä ihmisiä, niin opiskelijoita, kotiäitejä- tai isiä, eläkeläisiä tai toimistotyöntekijöitä.

Kaikille on yhteistä kiinnostus kirjoittamiseen ja halu tehdä kirjoitustyötä etänä kotoa käsin joustavasti ja oman aikataulun mukaan.

Tekstipohjainen online-chat etätyö on hyvän mielikuvituksen omaavalle nettikirjoittajalle todella mukavaa työtä. Kuulostaako kiinnostavalta?

Mitä on chat-operaattorin työ?

Chat-työ kotoa käsin on sujuvalle kirjoittajalle toimiva vaihtoehto, mikäli haluaa olla oma pomonsa ja tehdä töitä itsenäisesti omaan tahtiin, silloin kun haluaa, ja niin paljon tai vähän kuin haluaa.

Tämä virtuaalinen kirjoitustyö on helppoa ja mukavaa työtä sellaisille ihmisille, joille oman elämisen rytmi on tärkeää ja jotka haluavat vapauden tehdä töitä mistä tahansa, milloin tahansa.

Chat-operaattorit ylläpitävät sekä elävöittävät keskusteluja asiakkaiden kanssa netin keskustelupalstoilla, ja samalla varmistavat asiakkaiden viihtyvyyden chatin parissa.

Keskustelunaiheet vaihtelevat kaikesta maan ja taivaan välillä, niin uutisista urheiluun, kuin harrastuksista eroottisiin aikuisviihdeaiheisiin.

Avoin mieli on chat-operaattorille luonnollisesti tärkeä työkalu. Chat-kirjoitustyö on itsenäisen kirjoittajan työtä, joka tehdään 100% kotoa käsin, täysin anonyymisti ja vain tekstipohjaista alustaa käyttämällä, nettikameraa ei koskaan tarvita.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Mitä chat-kirjoitustyöllä ansaitsee?

Chat-operaattorin työ kotoa käsin on helppoa ja jopa rentoa kirjoitustyötä, mutta on hyvä pitää mielessä, että se on kuitenkin vakavasti otettavaa työtä, jossa hyville ansioille pääsee järjestelmällisyydellä ja sitoutumisella.

Virtuaalisella kirjoitustyöllä saa parhaimmat ansiot, kun asettaa itselleen tavoitteet ja pysyy niissä. Chat-operaattorille maksetaan aina per kirjoitettu viesti selkeän palkkiotaulukon mukaan, jonka lisäksi voi ansaita hyviä bonuksia.

Kannattaa laskea itselleen sellaiset päivä- tai viikkotavoitteet, jotka tuottavat halutun määrän ansioita. Vaikka työ on itsenäistä, saa siihen aina tukea, valmennusta sekä hyviä vinkkejä.

Parhaimmat ja eniten tienaavat chat-operaattorit ovat järjestelmällisiä kirjoittajia ja he toimivat tehokkaasti oman etätyösuunnitelmansa mukaan.

Haluatko ansaita kirjoitustyöllä etänä heti?

Jos etsit kirjoitustyötä kotoa käsin ja olet valmis aloittamaan tienaamisen vaikka saman tien, kannattaa olla yhteydessä Asiakas Palveluihin.

Asiakas Palvelut tarjoaa erinomaisen koulutuksen, joten et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta.

Saat tukea ja apua, ja voit olla kirjoittamassa ja ansaitsemassa chat-operaattorina jopa jo huomenna!

Sopivat hakijat pääsevät koulutukseen yleensä saman tien, joten jos lompakkosi kaipaa hiukan lisäansioita ja sormesi syyhyävät jo valmiina tietokoneesi näppäimillä, Asiakas Palvelut haluaa kuulla sinusta.

Hae chat-operaattoriksi ja ota yhteyttä Asiakas-Palveluihin täältä: www.asiakas-palvelut.comOdotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä