Etätyö kotoa käsin ilman aikaisempaa työkokemusta

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Etätyö kotoa käsin ilman aikaisempaa työkokemusta

Oletko pohtinut etätyön tekemistä kotoa käsin? Haluaisitko tehdä töitä ihan omilla ehdoillasi, oman aikataulusi mukaan ja mukavasti kotisohvaltasi? Et ole yksin, sillä joka seitsemäs suomalainen tekee jo töitä kokonaan kotoa käsin. Myös sinulla on mahdollisuus alkaa ansaita kotisohvaltasi, vaikka heti.

On aivan mahdollista tehdä etätöitä kotoa käsin ilman minkäänlaista aikaisempaa työkokemusta. Etätöitä netin kautta löytää helposti ja joustavasti, ilman hankalaa hakuprosessia tai haastatteluita. Voit unohtaa tuulessa, tuiskussa tai sateessa rämpimisen työpaikalle tai toimistolle, ja sen sijaan voit ansaita rennosti omien aikataulujesi ja menojesi mukaan, kun sinulle sopii. Etätyö ilman työkokemusta ei ole kaukainen haave, vaan voit toteuttaa sen saman tien. On olemassa monia tapoja tienata rahaa kotoa käsin. Tässä artikkelissa Duunitorilla on esitelty 10 erilaista tapaa

Mitä on etätyö?

Etätyöllä tarkoitetaan joustavaa työn tekemisen mallia, jota työntekijä voi tehdä omien aikataulujensa puitteissa. Työ voidaan suorittaa yhdessä tai useammassa paikassa, eli se ei ole sidottua yhteen toimipisteeseen. Yleisesti ottaen etätyöt tehdään kotoa käsin. Etätyö voi olla säännöllistä tai epäsäännöllistä, osa-aikaista tai kokopäiväistä. Etätyön joustavuuden mahdollistamana moni muuttaa asumaan vaikkapa vapaa-ajan asuntoonsa, takaisin kotipaikkakunnalleen tai paikkakunnalle, jossa ei muuten olisi töitä, mökilleen tai jopa etelän aurinkoon. Ulkomailta tehtävä etätyö kasvattaa koko ajan suosiotaan etenkin nuorten aikuisten keskuudessa.

Etätyö kotoa käsin ilman aikaisempaa työkokemusta

Etätyö kotoa käsin on arkipäivää suurelle osalle suomalaisista

Etätyön tekemisestä kotoa käsin on tullut arkipäivää useimmille suomalaisille. Joka seitsemäs työtä tekevä suomalainen tekee jo töitä kokonaan kotoa käsin: määrä on ollut huimassa nousussa koronapandemiasta lähtien. Tilastokeskuksen tutkimuksen mukaan vuonna 2021 jo 14 prosenttia työllisistä ilmoitti työskennelleensä koko työajan kotona, ja ainakin puolet työajasta kotona työtä tekeviä oli 11 prosenttia. Etätyö lisääntyy sitä mukaa, kuin uusia ja joustavia tapoja tehdä töitä kotoa käsin ilmaantuu. On myös tarjolla entistä enemmän töitä kotoa käsin ilman kokemusta.

Etätöitä heti ja ilman aikaisempaa työkokemusta?

Entä jos ei ole mitään aikaisempaa työkokemusta? Voiko silloinkin tehdä etätöitä joustavasti kotoa käsin? Kyllä. Jos sinulla on kiinnostusta tehdä töitä, olet vähintään 18-vuotias, sinulla on toimiva nettiyhteys ja läppäri, voit aloittaa vaikka heti. Chat-operaattorin työ on yksi parhaista tavoista tienata etätyöllä ilman mitään aikaisempaa työkokemusta. Työ on joustavaa ja helppoa ja yhä useampi ansaitsee chat-operaattorin työllä osa- tai kokopäiväisesti kotoa käsin. Chat-operaattorin työ on yksi parhaita etätöitä ilman mitään aikaisempaa työkokemusta omaavalle hakijalle. 

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Mitä chat-operaattori tekee?

Chat-operaattori vastailee asiakkaiden viesteihin suomenkielisellä viestialustalla ja keskustelut saattavat käsitellä mitä tahansa aihealuetta. Netin kautta tehtävä chat-työ on täysin joustavaa, tehdään 100% kotoa käsin, ja omat työtuntinsa voi aivan vapaasti valita itse. Viestit ovat kaikki tekstipohjaisia ja anonyymejä, nettikameraa ei koskaan käytetä, eikä mitään henkilökohtaisia tietoja milloinkaan jaeta. Chat-operaattorille maksetaan jokaisesta kirjoitetusta viestistä, niin yksinkertaista se on. 

Tehdäkseen etätyötä chat-operaattorina tarvitsee vain olla täysi-ikäinen ja hallita hyvä suomen kielen taito, lisäksi tarvitaan läppäri sekä toimiva nettiyhteys. Koulutus työhön on lyhyt ja tehokas, eikä chat-operaattoriksi haluavalta vaadita aikaisempaa työkokemusta eikä myöskään kokemusta netissä työskentelemisestä. Sinulla ei tarvitse olla hienoa CV:tä eikä suosittelijoita, mutta hyvä chat-operaattori on ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. 



Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä