Liikuntarajoitteinen voi tehdä töitä etänä kotoa käsin

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Liikuntarajoitteinen voi tehdä töitä etänä kotoa käsin

Osa-aikainen etätyö sopii hyvin liikuntarajoitteiselle

Isommankin liikuntarajoitteen kanssa voi osallistua osa-aikaisesti tai täysipainoisesti työelämään. On vain tärkeää löytää juuri omaan elämään ja sen rytmiin sopiva työ.

Mikäli liikuntarajoite johtuu sairaudesta, saattaa henkilöllä olla päiviä, kun työn tekeminen ei suju niin hyvin kuin toisina päivinä. Sairaus, jaksaminen ja oma olo ei katso kalenteria tai kelloa, joten työn tekeminen pitää voida aikatauluttaa täysin oman jaksamisen ehdoilla. Ja vaikka kyseessä ei olisikaan mikään vakavampi sairaus, saattaa jaksaminen silti vaihdella päivittäin.

Mikäli liikkuminen ulkona ja paikasta toiseen on rajoitteen vuoksi hankalaa, on mukavinta etsiä osa-aikaisia etätöitä. Liikuntarajoitteinen henkilö saattaa myös saada tiettyjä kelan etuuksia tai tukia, joiden takia kokopäiväinen palkkatyö ei olisi edes mahdollista, mutta pienimuotoinen ja osa-aikainen työ tuo tervetulleita lisäansioita ja vaihtelua arkeen.

Mistä löytää sopivaa etätyötä liikuntarajoitteiselle?

Onneksi viime vuosina etätyön mahdollisuudet ovat kasvaneet huimasti, ja koronapandemian aikana etätöistä on tullut lähes kaikille uusi normaali.

Tämä tarkoittaa sitä, että osa-aikaista etätyötä liikuntarajoitteiselle on paljon helpompi löytää kuin ennen. Erilaisten etätöiden välillä on kuitenkin eroja esimerkiksi työaikavaatimusten tai tuottavuuden suhteen.

Niille, ketkä haluavat täysin joustavia töitä liikuntarajoitteiselle kotoa käsin sekä täysin omien aikataulujen mukaan tehtävää ja mahdollisimman stressitöntä työtä, on ehdottomasti paras vaihtoehto chat-operaattorina toimiminen.

Nettipalstojen chat-operaattorina toimiminen on itsenäistä, se tehdään 100% kokonaan kotoa käsin ja vain kirjoittamalla, joten isompikaan liikuntarajoitus ei millään tavoin estä tekemästä töitä.

Mitä vaatimuksia chat-operaattorin työssä on?

Lähtökohtaisesti chat-operaattorin työ vaatii vain hyvän nettiyhteyden ja oman tietokoneen. Minimivaatimus on myös vähintään 18-vuoden ikä.

Parhaiten työ sopii niille, kenelle on hyvä mielikuvitus sekä hyvä kirjoitustaito. Sujuva suomen kielen taito onkin vaatimus, koska työ tehdään suomenkielisellä viestialustalla.

Työ on erittäin asiakaspalveluhenkistä, ja ystävällisyys on tärkeää. Useimmat asiakkaat haluavat keskustelupalstalla puhua omasta elämästään ja itselle tärkeistä aiheista, joten on hyvä olla empatiakykyinen.

Elämänkokemuksesta on usein hyötyä. Useat keskusteluaiheet ovat myös rohkeita ja aikuisia aiheita, joten avoin mieli on chat-operaattorille hyvä työkalu.

Chat-operaattorit vastaavat asiakkaan viesteihin ja ylläpitävät keskusteluja täysin anonyymisti, eikä nettikameraa käytetä koskaan.

Liikuntarajoitteet tai invaliditeetti eivät siis millään tavalla haittaa työtä, joten chat-operaattorin työ on myös invalidille sopivaa työtä kotoa käsin.

Osa-aikatyön lisäansiot parantavat liikuntarajoitteisen elämänlaatua

Lisäansioilla on suuri merkitys elämänlaadulle. Yllättävät laskut ja menot eivät kaada taloutta ja on mahdollista tehdä pieni mukavia hankintoja, kun tienaa hiukan enemmän.

Monille liikuntarajoitteisille on kuitenkin erittäin tärkeää voida koko ajan säädellä tekemänsä työn määrä ja ansiot, jotta mahdollisiin tukiin, korvauksiin tai eläkkeeseen ei tulisi haittaa tai muutoksia.

Chat-operaattorin työ on täysin joustavaa, omaa ansaintaansa voi seurata täysin reaaliaikaisesti ja tehdä töitä oman suunnitelman, laskelmien ja tavoitteiden mukaan.

Chat-operaattori on itsenäinen toimija ja ansainta perustuu suoraan siihen, paljonko töitä tekee: jokaisesta viestistä maksetaan selkeä palkkio, jonka lisäksi tulee hyviä bonuksia ja lisiä.

Työssä ei ole tiettyjä työaikoja, vaan töitä voi päättää tehdä tällä viikolla enemmän ja ensi viikolla vähemmän, tai päättää työn tekemisen vaikka ihan päivittäin oman jaksamisen ja menojen mukaan.

Oman talouden suunnittelu on myös helppoa, kun palkkiot maksetaan aina luotettavasti ja viikoittain.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Työstä rytmiä arkeen ja vaihtelua elämään

Etenkin jos on joutunut olemaan poissa työelämästä sairauden tai vamman tai muun rajoitteen takia jonkun aikaa, voi paluu työelämään tuntua ensin uuvuttavalta. Siksi on tärkeää etsiä mielellään sellaista osa-aikaista etätyötä liikuntarajoitteiselle, joka ei vaadi liikaa ja on säädeltävissä jaksamisen mukaan.

Chat-operaattorin työ elää arjen ja mahdollisuuksien mukaan. Tämä tekee siitä niin sairauden suhteen rajoittuneelle kuin invalidille sopivaa työtä kotoa käsin. Työtä voi tehdä omalta kannettavalta tietokoneelta ihan kotisohvalta tai vaikka sängystä, oman jaksamisen mukaan.

Lyhyelläkin työpanoksella pääsee jo mukaville ansioille, etenkin jos voi suunnitella tekevänsä lyhyitä aikoja mutta useamman kerran viikossa. Työn tekeminen tuo myös rytmiä arkeen ja vaihtelua elämään.

Netin kautta tehtävää virtuaalista chat-työtä voi tehdä yhtä hyvin myös yöaikaan ja viikonloppuisin. Oman arjen rytmin ei siis tarvitse olla perinteinen 8-16 toimistoaika, vaan moni chat-operaattori tekee töitä mieluiten yöaikaan tai myöhään illalla.

Maksaako chat-operaattorin koulutus jotain ja miten siihen pääsee?

Koulutus chat-operaattoriksi ei maksa yhtään mitään, eikä mitään kokemusta tai aikaisempaa koulutusta työhön vaadita. Alan parhaita ja luotettavimpia toimijoita on Asiakas Palvelut. Asiakas Palveluilla on pitkä kokemus alalla ja erittäin kattava ja ystävällinen koulutus.

Mikäli sinulla on valmiina kotona toimiva tietokone ja hyvä nettiyhteys, koulutukseen pääsee useimmiten jo samana päivänä yhteydenotosta. Yhden päivän koulutuksen jälkeen voi heti aloittaa chat-operaattorin työt.

Asiakas Palveluiden koulutus vastaa kaikkiin kysymyksiin ja valmentajat auttavat kaikessa. Vaikka työ on itsenäistä, on myös mukava tietää, että Asiakas Palveluiden valmentajat ovat tavoitettavissa kellon ympäri, ja aina valmiita auttamaan.

Liikuntarajoite ei ole millään tavalla este chat-operaattorin työssä ja Asiakas Palvelut suhtautuu kaikkiin operaattoreihinsa aina täysin tasa-arvoisesti.

Jos olet kiinnostunut ja etsit töitä liikuntarajoitteiselle kotoa käsin, ota suoraan yhteyttä ja voit olla töissä tienaamassa jo parin päivän kuluttua.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä