Joustavaa etätyötä chatin parissa

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Joustavaa etätyötä chatin parissa

Etsitkö joustavaa etätyötä heti?

Jos tilisi kaipaa lisää rahaa ja etsit joustavaa ja helppoa etätyötä kotoa käsin, mikset ryhtyisi chat-operaattoriksi? Jos sinulta löytyy hyvä nettiyhteys, kannettava tietokone ja olet hyvä kirjoittamaan sujuvalla suomen kielellä, lue vinkkimme siitä, miten voit alkaa tienata helposti ja joustavasti rahaa kotisohvaltasi vaikka saman tien.

Etätyön määritelmä

Etätyöllä tarkoitetaan joustavaa työn tekemisen mallia, joka perustuu vapaaehtoisuuteen ja jota työntekijä voi tehdä omien aikataulujensa puitteissa. Työ voidaan suorittaa yhdessä tai useammassa paikassa, eli se ei ole sidottua vaikkapa yhteen toimistoon, ja yleisesti ottaen etätyöt tehdäänkin kotoa käsin.

Tieto- ja viestintäteknologian jatkuvasti kehittyessä ovat työn tekemisen ajan sekä paikan valinnat kasvaneet huimasti, kun nopea internet-yhteys löytyy jo melkein joka maailman kolkasta. Etätyö onkin arkipäivää jo useimmilla toimialoilla. Etätyö voi olla säännöllistä tai epäsäännöllistä, osa-aikaista tai kokopäiväistä.

Etätyön joustavuuden mahdollistamana moni muuttaakin asumaan vapaa-ajan asuntoonsa, takaisin kotipaikkakunnalleen, mökilleen tai vaikkapa etelän aurinkoon, missä ei ennen ollut tarpeeksi työmahdollisuuksia.

Chat-operaattorin etätyö

Kokonaan virtuaalinen chat-työ on täysin joustavaa, tehdään 100% kotoa käsin, ja omat työtuntinsa voi aivan vapaasti valita itse. Tehdäkseen etätyötä chat-operaattorina tarvitsee vain olla täysi-ikäinen ja hallita hyvä suomen kielen taito, lisäksi tarvitaan tietokone sekä toimiva nettiyhteys.

Koulutus työhön on lyhyt ja tehokas, eikä chat-operaattoriksi haluavalta vaadita aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta. Chat-operaattorin työ ei ole vaikeaa, eikä oikeastaan vaadi muuta kuin kiinnostusta erilaisiin keskusteluihin ja sujuvalla kirjoitustaidolla pärjää pitkälle.

Chat-operaattori vastailee asiakkaiden viesteihin suomenkielisellä viestialustalla ja keskustelut saattavat käsitellä mitä tahansa aihealuetta. Toiset keskustelijat haluavat jutella harrastuksistaan tai haaveistaan tai vaikkapa uutisista ja toiset taas parisuhdekokemuksistaan tai huolistaan.

Joillekin on tärkeää saada jutella avoimesti seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista ja mieltymyksistä tai muuten henkilökohtaisista asioistaan. Kaikki viestit ovat täysin tekstipohjaisia ja chat-operaattorin etätyö on kokonaan anonyymiä, nettikameraa ei koskaan käytetä, eikä mitään henkilökohtaisia tietoja milloinkaan jaeta.

Tällainen virtuaalinen chat-työ on hyvin asiakaspalveluhenkistä ja siinä tarvitaan kykyä kuunnella ja kannustaa asiakasta. 

Kuka voi ryhtyä chat-operaattoriksi?

Kuka tahansa voi ryhtyä chat-operaattoriksi. Työ ei ole vaikeaa ja sen oppii nopeasti. Chat-operaattorina toimii niin opiskelijoita, muita toimistotöitä tekeviä, kotivanhempia, matkustelevia diginomadeja kuin eläkeläisiä.

Monelle, joka arvostaa erityisesti joustavia työaikoja iltaisin ja viikonloppuisin, tai rauhallista yötyötä, sopii todella hyvin chat-operaattorin etätyö kotoa käsin. Toisille työ on vakituista ja säännöllistä ja jotkut hankkivat hiukan lisäansioita kausiluonteisesti, toiset tekevät muutaman viikkotunnin viikonlopputöitä silloin tällöin.

Kaikkia kuitenkin yhdistää halu työskennellä joustavasti omilla ehdoillaan kotoa käsin ja ansaita rahaa helposti tekemällä osa-aikatöitä verkossa.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Tehoa, tuloksia ja rahaa chat-operaattorina

Kun aloitat chat-operattorina, haluat tietenkin ansaita mahdollisimman hyvin. On siis tärkeää pitää mielessä, että vaikka työ on rentoa ja tapahtuu keskustelupalstaympäristössä, on se kuitenkin keskittymistä vaativaa oikeaa työtä, johon kuuluu myös huolellisuutta vaativia rutiineja.

Luotettavasti ja jopa viikoittain maksettavat palkkiot motivoivat, ja tehoa työhön tulee kun seuraa koko ajan reaaliaikaisesti omaa ansaintaansa. Palkkionmaksujärjestelmä on selkeä, chat-operaattorille maksetaan jokaisesta viestistä, ja parhaille ansioille ja bonuksille pääsevät järjestelmälliset ja motivoituneet chat-operaattorit, jotka asettavat itselleen sopivat tavoitteet ja jotka tekevät työtä tarkasti itse suunnittelemansa aikataulun mukaan.

Jo muutamalla tunnilla päivässä pääsee hyvään ansiotasoon ja tuloksiin. Päätät kuitenkin aivan itse ja vapaasti, kuinka paljon haluat töitä tehdä, ja voit vaihdella vapaasti työmäärääsi sen mukaan, mikä sinulle ja elämäntilanteeseesi sopii.

Miten haen chat-operaattoriksi?

Jos haluat alkaa ansaita saman tien ja haluat hakea etätyötä chat-operaattorina, ole yhteydessä Asiakas Palveluihin. Asiakas Palvelut on alan joustavimpia yrityksiä ja maksaa sekä parhaat palkkiot että tarjoaa täyden, ja täysin ilmaisen koulutuksen chat-operaattorin työhön.

Ammattitaitoiset valmentajat kouluttavat ja selittävät kaiken, eikä mitään aiempaa kokemusta tai koulutusta vaadita. Hakuprosessi on erittäin helppo, nopea ja ystävällinen. Myös koulutuksen jälkeen Asiakas Palvelut tarjoaa tukea kellon ympäri.

Jos siis etätyö chatin parissa tuntuu mielenkiintoiselta tavalta hankkia ansaintaa kotoa käsin, kannattaa Asiakas Palveluihin olla yhteydessä. Voit olla ansaitsemassa rahaa helposti ja mukavasti jo parin päivän kuluttua!Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä