Rahaa kotona ilmaiseksi – Aloita chat-operaattorina tänään

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Rahaa kotona ilmaiseksi – Aloita chat-operaattorina tänään

Seikkailu netissä erilaisten etätöitä tarjoavien tahojen viidakossa voi olla vaikeaa. Jos olet yrittänyt etsiä kotona ilmaiseksi tehtävää työtä, luultavimmin et ole yksin ongelman äärellä. Me teemme tästä hankalasti löydettävästä ihmeestä mahdollisen.

Tarjoamme oikeaa työtä, josta tienaat oikeaa rahaa joka viikko. Suomessa on paljon ihmisiä, jotka eivät syystä tai toisesta ole löytäneet työtä kodin ulkopuolella tai eivät voi hakeutua sellaiseen. Meillä voit työskennellä myös ilman mitään ennakoivaa kokemusta, tarjoamme täysin kattavan, ja mikä tärkeintä, ilmaisen koulutuksen työhön. 

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Usko pois, totta se on! Asiakas-Palveluissa pidämme sitä itsestäänselvyytenä, että koulutus on täysin ilmainen. Pyydämme sinulta ainoastaan aikaasi vastineeksi. Toivomme, että olet motivoitunut tekemään työtä ja tienaamaan itsellesi lisää rahaa arjessa selviytymiseen tai luksuksen mahdollistamiseen.

Heti tämän koulutuksen suoritettuasi, olet valmis aloittamaan työskentelyn. Jos tarvitset apua työhön liittyvissä asioissa, ovat valvojamme aina Skypessä paikalla valmiina vastaamaan kysymyksiisi. 

Tiedätkö, miten ansaita rahaa kotona

Mielessäsi saattaa olla kysymys, miten ansaita rahaa ja mitä työtä voi tehdä kotona. Monet suomalaiset ovat siinä tilanteessa, etteivät kykene tekemään töitä kodin ulkopuolella esimerkiksi pidemmän sairasloman vuoksi ja pohtivat juurikin näitä samoja asioita.

Jos työstä on pulaa, talous saattaa ajautua liiankin tiukkaan tilaan ja stressin määrä kasvaa. Tällaisessa tilanteessa olevalle Asiakas-Palvelut on täydellinen vaihtoehto. Sinun ei tarvitse poistua kotoasi mihinkään ja voit tienata aivan oikeaa rahaa, sellaisiin aikoihin, kuin se juuri sinulle parhaiten sopii.

Koulutuksen jälkeen saat omat työtunnuksesi, jonka jälkeen tienaaminen voikin alkaa vaikka heti. Aluksi kannattaa edetä maltillisesti, jotta työalusta tulee tutuksi ja saat rutiinia työhösi. Pian olet kuitenkin jo täydessä vauhdissa, eikä mikään tai kukaan voi estää sinua etenemästä kohti tavoitteitasi. Olivatpa ne sitten elintason korottaminen, säästäminen tai vaikka matkustelu.

Koulutuksessa käytämme Skype-sovellusta. Siellä toimimme vain kuvien ja tekstin välityksellä, joten sinun ei tarvitse missään vaiheessa paljastaa kasvojasi tai puhua ääneen kenenkään kanssa. Tämäkin on monelle pelkkää plussaa, mikäli suorat ihmiskontaktit aiheuttavat ongelmia.

Haluamme tarjota sinulle tämän turvan, jotta voit työskennellä täysin omassa rauhassasi ilman, että joku vahtii sinua selkäsi takana ja aiheuttaa paineita. Miksei työ saisi olla mukavaa ja rentoa, me uskomme, että se on tie tyytyväisiin asiakkaisiin ja työntekijöihin.

Tienaa vain oikeaa rahaa

Tienaa vain oikeaa rahaa

Chat-operaattoriksi ryhtyminen takaa sinulle sen, että sinulle maksetaan vain oikeaa rahaa. Emme tarjoa palkkioksi mitään kuponkeja tai lahjakortteja, raha on ainoa valuuttamme. Voit myös itse valita, mihin haluat sen maksettavan.

Käytössämme on kaksi vaihtoehtoa; joko pankkitili tai Bitsafe. Ja kyllä, maksamme todella joka ikinen viikko. Sinun ei siis tarvitse odotella tienestejäsi kuukautta, vaan saat ne käyttöösi hyvin nopealla aikataululla. 

Eli vielä kertauksena. Tarjoamme todella oikeaa työtä, josta maksetaan oikeaa rahaa. Ja kaikki nämä täysin ilmaiseksi, tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen työhön. Tarvitset vain oman laitteen, jolla pääset selaamaan nettiä ja Skypen käyttöösi. Voit olla puhelimen, tabletin tai tietokoneen äärellä niin koulutuksessa kuin työskennellessäsikin.

Myös paikan, jossa haluat työskennellä, saat valita vapaasti aivan kuten työaikasikin. Ellei siis kotisohva tai oma sänky houkuttele, voit mennä vaikka puistoon, kahvilaan tai mihin vain, missä vain työtä on mukava tehdä.

Emme määrittele mihin aikaan vuorokaudesta sinun tulisi olla paikalla. Selainpohjainen työalustamme on aina avoinna ja olet vapaa kirjautumaan sisään ja ulos miten haluat. Meidän operaattorinamme voit siis vain hyötyä, etkä häviä mitään vaikka kokeilisitkin.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Mitä toivomme sinulta?

Me emme pyydä sinulta rahaa, tarjoamme vain mahdollisuuden ansaita sitä. Tavoitteesi, paljonko haluat tienata, voit määritellä aivan itse. Se, mitä toivomme sinulta on siis aikaasi. Avointa mieltä ja heittäytymiskykyä. Toivomme myös tietynlaista asiakaspalveluhenkeä ja kykyä puhaltaa yhteen hiileen.

Kun kaikki chat-operaattorimme toimivat näin, on jokaisen hieman helpompi tehdä työtä ja pitää asiakkaamme hyvällä mielellä. Ajattelemme asiat positiivisuuden kautta ja sitä henkeä haluamme jakaa myös asiakkaillemmekin.

Laita siis hakemus tulemaan verkkosivujemme kautta vaikka heti! Olemme sinuun yhteydessä pian ja saat ohjeet kuinka toimia.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä