Työskentele kotoa käsin chatin parissa

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Työskentele kotoa käsin chatin parissa

Etätyön vallankumous

Yhä useampi suomalainen haluaa työskennellä kotoa käsin, omilla ehdoillaan ja oman aikataulunsa mukaan. Globaali koronapandemia on muuttanut ajatteluamme pysyvästi työn tekemisen suhteen, ja monelle kotona tehtävä etätyö on tullut normaaliksi osaksi arkea ja elämäntapaa.

Valtava määrä työntekijöitä on siirtynyt osittain tai kokonaan tekemään etätöitä, ja moni on vaihtanut sellaisiin töihin, jotka voi tehdä omilla ehdoillaan kokonaan kotoa. Perinteisen toimistotyön arvostus laskee samalla, kun yhä useampi arvostaa omaa vapaa-aikaa, joustavia aikatauluja, perhe-elämää ja elämisen laatua enemmän, kuin kiinteää työsuhdetta työnantajan ehdoilla. Voidaan melkeinpä puhua etätyön vallankumouksesta.

Chat-työtä kotoa käsin

Chat-työ kotoa käsin on yksi erittäin toimiva vaihtoehto, mikäli haluaa olla oma pomonsa ja tehdä töitä itsenäisesti omaan tahtiin, silloin kun haluaa, ja niin paljon tai vähän kuin haluaa.

Tällainen virtuaalinen chat-työ on helppoa ja mukavaa työtä sellaisille ihmisille, joille oman elämisen rytmi on tärkeää ja jotka haluavat vapauden tehdä töitä mistä tahansa, milloin tahansa.

Uuden etätyöbuumin vallatessa Suomea yhä useampi on voinut etätyön mahdollistamana muuttaa asumaan vapaa-ajan asuntoonsa, mökilleen, kotipaikkakunnalleen tai muualle, missä ei ennen ollut työmahdollisuuksia.

Chat-työ kotoa käsin avaa aivan uusia mahdollisuuksia oman elämän järjestelemiseen vapaammin, kun työ ei ole sidottua toimistoon tai tiettyyn paikkakuntaan. Chat-työtä netin kautta voi tehdä sujuvasti vaikka ulkomailta.

Joustavat työajat, nopea ja helppo työn aloitus

Ylivoimaisesti suurimpia houkuttimia tällaiseen chat-työhön netin kautta ovat täysin joustavat työajat, nopea ja helppo aloitus ja säännöllinen palkanmaksu jopa viikoittain.

Rahaa on helppoa tienata aina sen mukaan, mihin tarvetta on. Chat-työn tekeminen ei vaadi pitkää koulutusta eikä aikaisempaa kokemusta vaadita, vaan chat-operaattorin työn voi yleensä aloittaa tiiviin ja tehokkaan koulutuksen jälkeen jo parissa päivässä.

Monelle etätyöntekijälle myös sopii erittäin hyvin tällainen pelkkään kirjoittamiseen perustuva työ, joka ei vaadi mitään muuta kuin sujuvan suomen kielen taidon, kannettavan tietokoneen ja toimivan sekä vakaan nettiyhteyden. Tekstipohjainen online-chat etätyö on hyvän mielikuvituksen omaavalle nettikirjoittajalle unelmatyö.

Kotona työskenteleminen säästää paljon aikaa ja rahaa

Kun oman työpisteen voi pistää pystyyn niin keittöön, olohuoneeseen tai parvekkeelle, ei työmatkoihin kulu aikaa eikä rahaa. Työvaatteita ei tarvita, kun töitä voi tehdä mukavasti vaikka oloasussa koko päivän.

Työn tekemiseen voi myös käyttää tehokkaasti juuri ne tunnit, jotka muuten yleensä ovat työntekemisen kannalta hyödyttömiä tai hankalia: chat-työ netin kautta onnistuu sujuvasti vaikka keskiyöllä tai viikonloppuisin. Avaat vain koneen ja ryhdyt töihin silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Työn tekemisen voi rytmittää vaikka perheen arkeen sopivaksi, opiskelujen tai harrastusten oheen tai sivutoimiseksi työksi muun työn rinnalle. Yökyöpelit voivat halutessaan tehdä töitä vain öisin ja monille voi viikonlopputyö tarjota mahdollisuuden omaan vapaaseen aikaan arkena.

Hyville ansioille pääsee järjestelmällisyydellä

Vaikka chat-työ kotoa käsin on mukavaa ja rentoakin puuhaa, on se kuitenkin vakavasti otettavaa työtä, jossa hyville ansioille pääsee järjestelmällisyydellä ja sitoutumisella. Virtuaalinen chat-työ etänä tuottaa parhaimmat ansiot, kun asettaa itselleen selkeät tavoitteet ja pysyy niissä.

Palkkiot maksetaan per kirjoitettu viesti, jonka lisäksi saa erinomaisia bonuksia, joten on helppoa laskea itselleen sellaiset päivä- tai viikkotavoitteet, jotka tuottavat halutun määrän ansioita. Chat-operaattorin palkkiot on aina selkeästi kerrottu ja omien tavoitteiden toteutumista on helppoa seurata reaaliaikaisesti.

Työn tekemiseen saa aina runsaasti tukea, valmennusta sekä hyviä vinkkejä. Oma työaikataulu kannattaa suunnitella omien ansaintatavoitteiden mukaan, ja mikäli aikoo tehdä töitä useita tunteja päivässä, kannattaa muistaa aikatauluttaa myös rentoutushetket ja kunnolliset tauot.

Parhaimmat ja eniten tienaavat chat-operaattorit ovat erittäin järjestelmällisiä ja motivoituneita ja toimivat suunnitelmallisesti.

Koulutuksesta tukea ja hyvät valmiudet itsenäiseen chat-operaattorin työhön

Tekstipohjainen online-chat etätyö on helppoa ja työhön annetaan aina täysi koulutus ja tuki. Vaikka työ on itsenäistä ja riippumatonta, ei chat-operaattori ole koskaan yksin, vaan saa aina halutessaan tukea, apua ja vinkkejä työhönsä, kellon ympäri.

Koulutus työhön on ilmainen ja se voidaan järjestää joustavasti yleensä päivän tai parin sisällä. Työn aloitus ei siis vaadi mitään muita investointeja kuin aikaa ja intoa oppia uutta, sekä toimivan tietokoneen ja hyvän nettiyhteyden.

Koulutukseen pääsemiseksi vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Asiakas Palvelut tarjoaa etänä tehtävää chat-työtä

Asiakas Palvelut on yksi menestyneimmistä, suosituimmista ja luotettavimmista etätyötä chat-operaattoreille tarjoavista yrityksistä. Chat-operaattorimme toimivat suomalaisella, aikuisille suunnatulla ja fantasiapohjaisella chat-alustalla.

Chat-operaattorimme ylläpitävät ja elävöittävät keskusteluja asiakkaiden kanssa, ja varmistavat asiakkaiden viihtyvyyden palveluissamme. Keskustelunaiheet vaihtelevat kaikesta maan ja taivaan välillä, niin säästä urheiluun, kuin harrastuksista rohkeampiin aiheisiin. Avoin mieli on chat-operaattorille tärkeä työkalu.

Työ on itsenäisen toimijan työtä, joka tehdään 100% kotoa käsin, anonyymisti ja vain kirjoittamalla (ei nettikameraa), ja aivan oman aikataulun mukaan. Asiakas Palvelut tarjoaa kattavan koulutuksen chat-operaattorin työhön ja ystävällisen tuen aina sitä tarvitessasi.

Maksamme palkkiot viikottain ja luotettavasti, ja ansaintasi perustuu suoraan siihen, kuinka paljon kirjoitat ja teet töitä.

Voit aloittaa uuden etätyösi kotoa käsin vaikka heti

Etsimme aina uusia luotettavia ja motivoituneita chat-operaattoreita joukkoomme. Mikäli olet kiinnostunut tekemään chat-työtä kotoa käsin, ota meihin yhteyttä. ​Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä