Chat-operaattoriksi tänään – Helppo opas

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Chat-operaattoriksi tänään – Helppo opas

Moni on nykyään kuullut mukavasta ja joustavasta tavasta tehdä etätöitä kotoa käsin chat-operaattorina ja ansaita helposti rahaa vain kirjoittelemalla viestejä. Mutta miten chat-operaattoriksi pääsee? Mistä löytää chat-operaattorin töitä ja mistä tietää, sopiiko chat-operaattorin työ itselle? Pitääkö olla aikaisempaa kokemusta tai jotain erityisosaamista? 

Chat-Operaattorin Työ Sopii Lähes Kaikille

Chat-operaattoriksi voi ryhtyä jokainen, joka pitää kirjoittamisesta, jolla on hyvä nettiyhteys kotoa käsin ja hyvä suomen kielen taito. Muita vaatimuksia ei ole eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Mitään erityisosaamista ei myöskään tarvita. Jos nauttii työn tekemisestä oman kodin rauhassa itsenäisesti, pitää asiakaspalvelusta ja arvostaa ihmisten erilaisia mielipiteitä ja ajatuksia, on työ mukavaa ja helppoa.

Minkälaisia Ihmisiä Toimii Chat-Operaattoreina?

Chat-operaattoreina toimii hyvin erilaisia ihmisiä. Toiset tekevät työtä osa-aikaisesti, toiset kokopäiväisesti. Toiset ovat opiskelijoita, toisille taas chat-työ on mahdollisuus ansaita lisää rahaa toisen työn ohessa. Jotkut ovat eläkeläisiä, toiset perheenäitejä tai -isiä. Jotkut reissaavat ympäri maailman ja rahoittavat chat-operaattorin työllä matkusteluaan. Jokainen tekee töitä omalla tavallaan ja oman aikataulunsa puitteissa. Työtä voi tehdä myös kausiluonteisesti, vaikka loma-aikoina, kun on ylimääräistä aikaa.

Vapaus On Chat-Operaattorin Työn Parhaita Puolia

Vapaus On Chat-Operaattorin Työn Parhaita Puolia

Vapaus on ehdottomasti chat-operaattorin työn parhaita puolia. Mihinkään työaikoihin ei tarvitse sitoutua. Töitä voi tehdä vaikka keskellä yötä tai vain viikonloppuisin, aivan mikä itselle sopii. Useimmat operaattorit aikatauluttavat itselleen sopivan työrytmin, jolla pääsee mukaville ansioille tehden töitä juuri siihen kellonaikaan ja niinä päivinä, mikä sopii omaan elämään parhaiten.

Mistä Tietää, Sopiiko Chat-Operaattorin Työ Itselle?

Chat-operaattorin työhön saa hyvän ja kattavan koulutuksen. Koulutuksen aikana vastataan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, ja voi rauhassa arvioida, sopiiko työ itselle. Koulutuksen aikana ei vielä tarvitse sitoutua yhtään mihinkään.

Työn oppii hyvin nopeasti ja tukea saa aina, aivan kellon ympäri. Vaikka työ on itsenäistä, ei koskaan joudu olemaan yksin, mikäli tulee kysymyksiä tai ongelmia. Yleensä työ sopii kaikille, joilla on hyvä suomen kielen taito, kiinnostus oppia uutta, ja mahdollisuus kirjoitella säännöllisesti vähintään muutaman tunnin viikossa. Asiakaspalveluhenkisyydestä on paljon apua ja rohkeudesta kirjoitella erilaisista aihealueista ilman ennakkoluuloja.

Miten Chat-Operaattoriksi Pääsee?

Chat-operaattoriksi haetaan netin kautta hakulomakkeella, jossa kerrotaan hiukan itsestä ja miksi haluaisi tehdä töitä chat-operaattorina. Hakeminen on todella helppoa ja vie vain pari minuuttia. Ansioluetteloa ei tarvita. Mitään suosituksia ei tarvita, eikä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta. Jokainen chat-operaattoriksi haluava arvioidaan valmentajien pitämässä koulutuksessa ja sopivien tehtävien avulla.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Miten Hakeminen Etenee?

Kun hakija täyttää hakulomakkeen, se menee koulutuksesta vastaavalle valmentajalle. Jos hakulomake hyväksytään, hakija saa kutsun tähän koulutukseen, joka pidetään etänä, netin kautta. Koulutusajankohdan voi itse valita oman aikataulunsa mukaan. Yleensä koulutukseen pääsee hyvin nopeasti, mahdollisesti jo seuraavana päivänä, jos yhteinen koulutusaika löytyy. Sekä hakuprosessi, että itse koulutus ovat nopeita, helppoja ja joustavia.

Mistä Löytää Chat-Operaattorin Töitä?

Asiakas Palvelut on parhaita ja luotettavimpia etätyötä chat-operaattoreille tarjoavista yrityksistä. Asiakas Palvelut toimii suomalaisella, aikuisille suunnatulla chat-alustalla. Asiakas Palvelut tarjoaa alan parhaan ja kattavimman koulutuksen ja tukea kellon ympäri. Asiakas Palveluilla on ammattitaitoiset ja ystävälliset valmentajat, jotka neuvovat kaikessa. Koulutus on täysin ilmainen eikä vielä sido mihinkään, joten jokainen hakija saa rauhassa kysellä ja tutustua, eikä sitoudu mihinkään etukäteen.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä