Joustava etätyö kotiäidille ja -vanhemmalle

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Joustava etätyö kotiäidille ja -vanhemmalle

Kotiäidille etätyötä ilman työkokemusta ja joustavilla työajoilla

Oletko kotiäiti -tai vanhempi, ja etsimässä joustavaa, kokonaan kotoa käsin tehtävää etätyötä, joka mukautuu täysin perheesi arkeen ja aikatauluun? Etätyötä, joka ei vaadi mitään työkokemusta eikä pitkää koulutusta? Osa-aikaista työtä, jota voi tehdä täysin omien aikataulujen puitteissa? Kuulostaako mahdottomalta? Sitä se ei suinkaan ole, vaan yhtä useampi kotiäiti ja kotivanhempi tekee nykyään etätyötä netin kautta chat-palveluiden parissa chat-operaattorina.

Chat-operaattorin työ onkin nopeasti nousemassa yhdeksi suosituimmista tavoista kotiäitien keskuudessa ansaita lisärahaa helposti. Tällaista kokonaan kotoa käsin tehtävää työtä kotiäidille voi tehdä täysin omien aikataulujen mukaan, ja työ vaatii ainoastaan oman tietokoneen ja hyvän nettiyhteyden, sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Perhe on tärkein ja kotiäidin osa-aikainen etätyö netin kautta mukautuu arkeen

Etätyöt ovat tulleet jäädäkseen ja kotoa käsin tehtävä etätyö on jo uusi normaali lähes kaikille toimistotyötä tekeville suomalaisille. Samalla kun etätyön suosio ja järjestelyt ovat kasvaneet, uskaltaa yhä useampi työntekijä laittaa rohkeasti perheen työnsä edelle, ja aikaa ja arkea perheen kanssa arvostetaan avoimesti enemmän kuin ennen.

Tilastokeskuksen mukaan koronapandemian aikakaudella vuonna 2021 lähes 90% toimistotyötä tekevistä työntekijöistä halusi jäädä joko kokonaan tai osittain etätyöhön.

Uusia etätyön mahdollisuuksia onkin tullut runsaasti ja samalla se tarkoittaa, että myös kokonaan kotona olevat vanhemmat voivat valita työnsä perhe edellä.

Muutamia vuosia sitten oli vielä hankalaa löytää kotiäidille etätyötä ilman työkokemusta, mutta nyt tällaisia itsenäisiä työn tekemisen mahdollisuuksia on tullut, ja niistä chat-operaattorin työ on mukavinta ja rennointa, ja sopii myös erinomaisesti niille, ketkä eivät voi sitoutua tiettyihin työaikoihin. Kaikki eivät myöskään pidä esimerkiksi puhelinmyyntityöstä, tai sellainen olisi perheen kannalta hankalaa suorittaa tehokkaasti.

Täysin kirjoittamiseen perustuva, tekstipohjainen ja netin kautta tehtävä etätyö sopii taas puolestaan lähes kaikille kotiäideille. Chat-operaattorin osa-aikainen etätyö naisille kotoa käsin sopii erinomaisesti äideille, ketkä voivat viettää jonkin verran aikaa netin ääressä omalla ajallaan ja ketkä kirjoittavat mielellään.

Kotiäiti ja etätyö on erinomainen yhdistelmä ja lisäraha perheelle tuo turvaa

Kotiäidille suurin motivaatio työn tekemiseen on luonnollisesti raha, sillä perhe-elämä tuo aina eteen uusia kustannuksia ja laskuja. Toisinaan yllättävät laskut saattavat stressata, ja on tärkeää, että tietää voivansa vaikuttaa omaan ja perheensä taloudelliseen tilanteeseen positiivisesti.

Perheen pitää kuitenkin aina olla ykkösasia, joten työ ei voi vaatia liikaa. On valtavan suuri etu, että omaa etätyötään voi suunnitella vaikka päivä kerrallaan, ja ansaita omien mahdollisuuksien mukaan enemmän, kun vapaita tunteja päivästä tai illasta löytyy. Joskus tarvitsee myös hetkellisesti lisärahaa vaikka juhlien järjestämiseen tai isompaan kodin hankintaan.

Chat-operaattorin työssä on erittäin selkeät palkkiot, joiden mukaan omat tavoitteensa voi suunnitella, ja jokaisesta viestistä maksetaan aina. Suurta etua ja turvaa tuo myös se, että palkkiot maksetaan jopa viikoittain, jolloin oman talouden suunnittelusta tulee entistä helpompaa.

Kotivanhemmuuden vastapainoksi työn tekeminen on myös useimmille miellyttävää ja hauskaa vaihtelua, kun saa tehdä jotain aivan muuta kuin perheasioita ja tietää vielä ansaitsevansa jokaisesta työn tekemisen hetkestä.

Kun ajatellaan joustavaa kotoa käsin tehtävää työtä kotiäidille, on chat-operaattorin työ ehdottomasti parhaimmasta päästä, ja mikä parasta, työn voi aina aloittaa saman tien, kun tarvitsee lisäansioita tai kun aikaa on: riittää kun avaa koneen ja työn tekeminen voi alkaa.

Mitä kotiäiti tarvitsee etätyötä varten?

Tekstipohjainen ja netin kautta tehtävä chat-operaattorin työ vaatii vain tietokoneen ja hyvän nettiyhteyden. Töitä voi tehdä mistä ja milloin tahansa, eikä nettikameraa koskaan käytetä, mutta on tärkeää, että itsellä on hiljainen ja rauhallinen hetki työn tekemiseen, silloin kun siihen ryhtyy.

Vaikka työ ei ole itsessään vaativaa, edellyttää se kuitenkin keskittymistä kirjoittamiseen ja työhön liittyvät tehtävät ja rutiinit on tehtävä huolella ja asianmukaisesti.

Asiakkaan kanssa keskusteluun pitää myös keskittyä ja keskustelussa pitää olla läsnä, niin kuin missä tahansa asiakaspalvelutyössä.

Keskustelua käydään viestialustalla, ja aiheet voivat vaihdella laajasti niin säästä ihmissuhteisiin kuin rohkeampiin aikuisiin viihdeaiheisiin.

Sopivia hetkiä työn tekemiseen ovat vaikkapa kun lapset ovat tarhassa, päiväunilla tai harrastuksissa. Myös iltaisin tai jopa öisin on täysin mahdollista tehdä töitä.

Tällainen osa-aikainen etätyö naisille, kotiäideille ja yhtä hyvin myös koti-isille mukautuu täysin oman aikataulun ja arjen mukaan.

Mukaville ansioille pääsee jo muutaman tunnin päivittäisellä työnteolla, ja työtä voi tehdä yhtä hyvin arkena kuin viikonloppuna.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Mistä kotiäiti saa koulutuksen chat-operaattorin työhön?

Netin kautta tehtävään chat-asiakaspalvelutyöhön annetaan täysi koulutus. Alan parhaita kouluttajia ja työn tarjoajia on Asiakas Palvelut.

Asiakas Palveluilla on runsaasti kokemusta työn tarjoamisesta kotiäideille, alan parhaat palkkiot, tukea ja valmennusta kellon ympäri ja Asiakas Palvelut arvostaa kotiäitejä –sekä vanhempia työntekijöinä.

Jos etsit kotiäidille etätyötä ilman työkokemusta, kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä Asiakas Palveluihin ja tutustua koulutukseen. Koulutus on täysin ilmainen, eikä se sido vielä mihinkään.

Koulutus vastaa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ja ystävälliset valmentajat ovat valmiita neuvomaan kaikissa kysymyksissä. Koulutukseen pääsee useimmiten jo seuraavana päivänä, ja työn tekemisen voi aloittaa heti koulutuksen jälkeen.

Jos olet miettinyt osa-aikatyön tekemistä kotoa käsin, ota rohkeasti yhteyttä Asiakas Palveluihin.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä