Ryhdy chat-operaattoriksi ja aloita ansaitsemaan etätyöllä heti

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Ryhdy chat-operaattoriksi ja aloita ansaitsemaan etätyöllä heti

Haluatko aloittaa etätyöt kotoa käsin mutkattomasti ja heti?

Chat-operaattorin tai chat-moderaattorin työtä on olla tekemisissä tekstipohjaisten netin keskustelupalstojen, eli online-chattien, kanssa. Chat-operaattorit vastailevat asiakkaiden viesteihin ja tekevät työtään täysin itsenäisesti. Työhön annetaan tehokas koulutus, hakeminen on erittäin nopeaa ja mutkatonta, ja työt voi aloittaa saman tien.

Parhaassa tapauksessa voit olla tienaamassa tuntuvia lisäansioita jo huomenna! Asiakas Palvelut on alan luotettavimpia ja pitkäaikaisimpia yrityksiä, ja tarjoaa sekä osa- että kokopäiväisiä töitä chat-operaattorina.

Asiakas Palvelut arvostaa työntekijöitään ja ymmärtää muuttuvia elämäntilanteita, joten emme vaadi operaattoreiltamme mitään tiettyjä työvuoroja, työtunteja tai määriä. Meillä saat tehdä töitä juuri silloin kuin haluat, ja niin paljon tai vähän kuin haluat.

Chat-operaattorilla on joustavat työajat ja säännöllinen palkanmaksu

Tekstipohjainen chat-työ tarjoaa täysin joustavat työajat, nopean ja helpon aloituksen töihin ja säännöllisen palkanmaksun jopa ihan viikoittain. Rahaa on helppoa tienata aina sen mukaan, mihin tarvetta on, tai kuinka aika riittää. Chat-operaattorin ja moderaattorin työ ei vaadi pitkää ja hankalaa koulutusta eikä edes aikaisempaa kokemusta.

Asiakas Palvelut myös ymmärtää, että työn hakemisen pitää olla helppoa ja onnistua hetkessä, joten hakuprosessimme on erittäin nopea ja sujuva, siihen menee vain minuutteja. Jos haluat töihin heti, se onnistuu.

Kenelle sopii etätyö kotoa käsin chat-operaattorina?

Kuka tahansa voi ryhtyä chat-operaattoriksi. Monelle etätyöntekijälle ja freelancerille sopii erittäin hyvin tällainen pelkkään kirjoittamiseen perustuva työ, joka ei vaadi muuta kuin sujuvan suomen kielen taidon, kannettavan tietokoneen ja toimivan sekä vakaan nettiyhteyden.

Jos vietät aikaa netissä joka tapauksessa ja tykkäät kirjoitella, mikset ansaitsisi sillä rahaa saman tien? Tekstipohjainen chat-työ on hyvän mielikuvituksen omaavalle nettikirjoittajalle luontevaa ja helppoa. Työtä voi tehdä mistä tahansa, ja se sopii niin opiskelijalle, freelancerille, kotivanhemmalle kuin lisätuloja tarvitsevalle eläkeläiselle.

Huomaathan kuitenkin, että Asiakas Palvelut vaatii vähintään 18-vuoden ikää kaikilta chat-operaattoreiltaan. Asiakaspalveluhenkisyys on myös tarpeen, samaten ystävällinen suhtautuminen erilaisiin ihmisiin.

Kotona työskenteleminen on nykypäivää

Kun tekee töitä chat-operaattorina, voi oman työpisteen pistää pystyyn vaikka olohuoneeseen tai parvekkeelle, eikä työmatkoihin kulu aikaa eikä rahaa. Kätevintä on, että työn tekemiseen voi käyttää tehokkaasti juuri ne tunnit tai minuutit, jotka muuten yleensä ovat työntekemisen kannalta hyödyttömiä tai hankalia. 

Asiakas Palveluiden chat-operaattorina voit kirjautua sisään työalustallesi milloin tahansa, ja chat-työ sujuu netin kautta vaikka keskiyöllä tai viikonloppuaamuisin. Avaat vain koneen ja ryhdyt töihin kun sinulle parhaiten sopii.

Voit rytmittää työn tekemisen muiden töittesi oheen, tai vaikka perheen arkeen sopivaksi, tai opiskelujen ja harrastusten rinnalle. Yötöistä tykkäävät yökyöpelit voivat halutessaan tehdä töitä vain öisin ja toisille sopii kausiluonteinen työnteko vaikka tiettyinä viikkoina tai kuukausina.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Kuinka hyvin chat-operaattori ansaitsee?

Ensinnäkin Asiakas Palveluiden tarjoama koulutus työhön on täysin ilmainen ja se voidaan järjestää joustavasti yleensä heti päivän tai parin sisällä. Itse työn aloitus ei siis vaadi mitään muuta investointia kuin aikaa ja intoa oppia uutta, sekä toimivan tietokoneen ja hyvän nettiyhteyden. Palkkapäivällä on paljon merkitystä useimmille etätyötä tekeville.

Chat-operaattorin tai chat-moderaattorin työn parhaita puolia onkin säännöllisesti ja tiheästi maksettavat palkkiot suoraan tilille. Asiakas Palveluilla ei palkkiota tarvitse odotella kauaa, palkkiot maksetaan jopa viikottain.

Palkkiojärjestelmä on selkeä, ja omaa ansaintaa on helppoa seurata koko ajan aivan reaaliaikaisesti. Jokaisesta kirjoitetusta viestistä maksetaan aina palkkio, ja päälle hyviä bonuksia. Mitä enemmän kirjoittaa, sitä paremmiksi myös palkkiotaso nousee.

Asiakas Palvelut tarjoaa töitä chat-operaattorille vaikka heti

Asiakas Palvelut on yksi suosituimmista ja luotettavimmista etätyötä chat-operaattoreille tarjoavista yrityksistä. Chat-operaattorimme toimivat suomalaisella, aikuisille suunnatulla ja fantasiapohjaisella chat-alustalla. Chat-operaattorimme ylläpitävät ja elävöittävät keskusteluja asiakkaiden kanssa, ja vastailevat asiakkaiden viesteihin.

Keskustelunaiheet vaihtelevat kaikesta maan ja taivaan välillä, niin säästä parisuhteisiin, kuin harrastuksista rohkeampiin aikuisviihdeaiheisiin. Asiakaspalveluhenkisyys on työssä tärkeää.

Työ on itsenäisen toimijan työtä, joka tehdään 100% kotoa käsin, anonyymisti ja vain kirjoittamalla, nettikameraa ei koskaan käytetä. Tarjoamme aina ystävällisen tuen sitä tarvitessasi, valmentajamme ovat paikalla kellon ympäri. Maksamme palkkiot aina luotettavasti.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä