Rahaa kotoa käsin, äidin mahdollisuus lisätienesteihin

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Rahaa kotoa käsin, äidin mahdollisuus lisätienesteihin

On monia syitä siihen, miksi äidit ja ylipäänsä naiset kaipaavat mahdollisuutta tienata rahaa suoraan kotoa. Unelma voi olla saada tienata hieman, tai hieman enemmänkin extraa arjen pyörittämiseen tai unelmien toteuttamiseen.

Ehkä haluat saavuttaa lisää tasapainoa taloudelliseen tilanteeseen, etkä vielä tiedä millä keinoin se olisi mahdollista. Raha on tärkeää, mutta se ei saisi määritellä liikaa elämästä. Jokainen kaipaa varmasti myös vapautta.

Keinoja on monia, mutta me tarjoamme yhden ehdottomasti parhaista ja joustavimmista. Chat-operaattorina saat todella itse määritellä toivomasi aikataulut sekä sen, teetkö kenties osa-aikaisesti vai jopa täyttä päivää painaen.

Emme määrittele työtunteja puolestasi, sinä saat tehdä sen aivan itse. Tällöin voit sovittaa työt vaikka lasten aikataulujen mukaisesti. Tarvitset vain tietokoneen tai tabletin sekä vakaan internet-yhteyden. Jos joskus tuntuu siltä, että kaipaat vapaata, et joudu ilmoittamaan siitä erikseen kenellekään.

Työtä kotiäidille kotona

Lapsen saaminen on suuri asia, joka mullistaa maailman monella tavalla. Vauvan kanssa on ihanaa viettää aikaa yhdessä, mutta väistämättä oma arki muuttuu aivan toiseen suuntaan entiseen verrattuna. Varsinkin, jos kyseessä on se ensimmäinen lapsi. Myös talous saattaa notkahtaa ja muuttua tiukemmaksi.

Onneksi tähän onkin apua tarjolla. Täysin vauvan ehtojen mukaisesti. Työ ei myöskään ole mihinkään tiettyyn paikkaan sidottu. Mikäli mukana on tietokone tai tabletti, jolla pääsee verkkoon, on mukana myös mahdollisuus tienaamiseen. Miksipä et siis välillä vaihtaisi maisemaa, työskentelisi vaikka puistossa tai kahvilassa.

Yleensä elämää lapsen kanssa on mahdoton suunnitella eteenpäin kovinkaan tarkkaan. Yllätyksiä saattaa tapahtua aivan hetkessä. Lapsi voi sairastua tai tapahtua muuta, mitä ei osaisi edes kuvitella.

Vinkkejä tehokkaaseen työskentelyyn chat-operaattorina

Sattumukset sotkevat päivän suunnitelmat ja äiti saattaa joutua perumaan tapaamisia, myös työhön liittyen. Vaikka äiti onkin oman elämänsä supersankari, voi hän myös itsekin sairastua, jolloin arjen pyörittäminen ja työn tekeminen muodostuu haastavaksi.

Erityisesti pienen lapsen kanssa, olisi täydellistä jos ei tarvitsisi murehtia liikaa aikatauluista ja kokea ehkä turhaan riittämättömyyden tunnetta. Tämän tunteen äidit tietävät muutoinkin, jopa liiankin hyvin. Uskomme, että äideillä on hyvä olla valinnanvaraa työnsä ja elämänsä suhteen. Äiti saa myös olla muutakin, kuin äiti.

Unelma kotiäitiydestä

Jos kotiäitiys on vasta haaveena ja mietit kuinka sen voisi toteuttaa, olet osunut juuri oikeaan paikkaan. Me tarjoamme työtä kotiäidille. Monet jäisivät mieluusti pidemmäksikin aikaa lapsen kanssa kotiin, eivätkä lähtisi vielä kodin ulkopuolelle työhön kuljettaen lasta päivähoitoon ja takaisin.

Päivistä muodostuu äkkiä pitkiä ja raskaita. Tuntuu, ettei suoraan töiden jälkeen muuta ehtisikään tekemään, kuin ruoan pöytään ja iltatoimille. Mutta miten tienata kotona? Vastaus siihen on; helposti.

Tämä askel on siis niille rohkeille, jotka uskaltavat yrittää uusia asioita. Voit saavuttaa haaveesi kotiäitiydestä ja vakaammasta taloudesta.

Chat-operaattorina sinulla ei ole paineita työn tuomista aikatauluista tai kiireestä. Istahdat koneelle, kun se sinulle sopii ja vietät siinä sen aikaa kerrallaan, kuin sinulle sopii. Kukaan muu ei säätele sinun työskentelyäsi, vain sinä itse. Ja ehkä hieman myös lapsesi.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Äitinä ja naisena kotoa tienaamisen etuja

Uskaltaessasi avata mielesi uusille kokemuksille, voit löytää täysin uusia mahdollisuuksia elämääsi. Kukapa ei haluaisi olla itse oman kohtalonsa herra, tai tässä tapauksessa rouva. 

  • Olet itse vallan kahvassa kiinni oman ajankäyttösi suhteen. Voit unohtaa murheet siitä, kuinka pääset työhön jos lapsesi sairastuu. Ei ole myöskään tarpeen lähteä kesken päivän noutamaan häntä pois hoitopaikasta yllättävän tilanteen sattuessa.
  • Saat enemmän aikaa päiviisi, kun sinun ei tarvitse kuluttaa sitä matkustamiseen kodin, päivähoidon ja työpaikan välillä.
  • Et joudu pyytämään erikseen vapaata halutessasi tehdä jotain päiväsi aikana. Voit valita itse, milloin sinulle on hyvä hetki käydä vaikka kampaajalla tai pitää taukoa.
  • Pystyt määrittelemään haluamasi työhetket täysin. Jos sinulle on paras aika työskennellä vaikka keskellä yötä, sekin on mahdollista. Työalusta on aina avoinna.
  • Saat enemmän mahdollisuuksia viettää aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa. Voit joustaa aikatauluissa ja osua paremmin yhteen heidän mahdollisten kiireidensä keskelle. 
  • Saat paremmat mahdollisuudet ylläpitää taloudellista tilannettasi, joka mahdollistaa lapselle ja itsellesikin kaiken tarvittavan hankkimisen.

Lähetä siis hakemuksesi vaikka heti sivustomme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä pian!Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä