Osa-aikainen chat-työ

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Osa-aikainen chat-työ

Osa-aikaisen etätyön arvostus on huipussaan

Työn tekemisen normit ja käytännöt ovat muuttuneet paljon viimeisten vuosien ja etenkin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Siinä missä ennen tuntui tärkeältä ja oli itsestäänselvää tehdä kokopäiväistä työtä toimistossa tai tuotantolaitoksessa, on nykyään osa-aikaisen työn tekeminen entistä suositumpaa, myös Suomessa.

Kaikista työntekijöistä 17 prosenttia teki töitä osa-aikaisena Suomessa 2019, ja määrä jatkaa kasvuaan vuosi vuodelta.

Hyvät nettiyhteydet joka puolella ovat mahdollistaneet kotoa työn tekemisen entistä useammalle, ja osa-aikaista työtä ja erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti.

Vapaa-aikaa, sekä aikaa perheen ja harrastusten parissa halutaan paljon enemmän kuin ennen, ja pitkien toimistotyöpäivien sijaan etätyön arvostus on nyt huipussaan, kun työntekijät etsivät aktiivisesti itselleen sopivia osa-aikaisia etätöitä, joita voi tehdä joustavasti kotoa käsin.

Diginomadit tekevät sujuvasti osa-aikaista etätyötä mistä tahansa päin maailmaa

Yhä useampi nuori aikuinen arvostaa lähtökohtaisesti enemmän omaa vapaa-aikaa ja taloudellista itsenäisyyttä, kuin vakituista klo 8-16 työpaikkaa. Moni ei halua ollenkaan sitoutua pitkiin, vakituisiin työpäiviin, vaan haluaa ehdottomasti määrätä työaikansa ja työtahtinsa itse. Matkustaminen ja työn tekeminen riippumattomasti mistä tahansa päin Suomea tai maailmaa on monille nuorille aikuisille itsestäänselvyys.

Niin sanonut diginomadit ovat tottuneet pakkaamaan kannettavan tietokoneen mukaansa, vaihtamaan paikkaa ja maisemaa sujuvasti, ja tekemään töitä mistä tahansa maailman maasta etänä. Näiden diginomadien keskuudessa osa-aikaiset etätyöt ovat arkipäivää ja työn tekeminen rytmitetään vapaa-ajan, matkustamisen ja sosiaalisen elämän ehdoilla. Toisin sanoen, elämä laitetaan etusijalle ja työ vasta toiseksi.

Eläkeläiset ja kotona olevat vanhemmat haluavat etätöitä ja helppoja lisäansioita

Vaikka nuorille aikuisille on liikkuminen globaalisti ja riippumattomasti tärkeää ja sen mukana joustavat työajat, myös monet eläkeläiset ja kotona olevat vanhemmat haluavat tehdä osa-aikaisesti töitä kotoa käsin.

Osa-aikaisten etätöiden tekeminen omilla ehdoilla ja oman aikataulun mukaan on yhä useammalle kotona aikaa viettävälle henkilölle tärkeää, niin taloudellisesti kuin oman aktiivisuuden kannalta.

Eläkeläiselle lisäansiot ovat hyödyllinen tuki eläkkeen rinnalle, ja mahdollistavat samalla myös lasten ja lastenlasten auttamisen arjessa. Kotona olevat vanhemmat taas saavat lisärahaa lapsiperheen elämään ja samalla päiviin tulee työn mukanaan tuomaa rytmiä, kuitenkin täysin lasten ehdoilla ja aikataululla.

Kun omat työtunnit voi päättää itse joustavasti, on etätyötuntien tekeminen helppoa ja erinomainen taloudellinen tuki, joka samalla pitää mielen virkeänä ja rytmittää päivää.

Osa-aikainen etätyö chat-operaattorina

Yksi suosituimmista ja ehdottomasti joustavimmista tavoista tehdä töitä kotoa käsin on osa-aikainen etätyö chat-operaattorina. Tällainen sivutoiminen chat-työ on yksi parhaista tavoista tehdä töitä omilla ehdoillaan, oman aikataulunsa mukaan, oli oma elämäntilanne sitten mikä tahansa.

Chat-operaattorin työ on helppoa ja mukavaa, ja sopii hyvin ihmisille, kenelle on tärkeää määrittää omat työtuntinsa ja jotka haluavat tehdä töitä lähinnä osa-aikaisesti.

Tekstipohjainen chat-työ vaatii ainoastaan kannettavan tietokoneen, hyvän suomen kielen taidon ja hiukan mielikuvitusta, ja työtä voi tehdä mistä ja milloin tahansa, niin paljon tai vähän kuin haluaa. Chat-operaattorina on myös mahdollista päästä erittäin hyville ansioille, jos työtä haluaa tehdä säännöllisesti ja sitoutuneesti muutaman tunnin päivässä.

Työn etuja ovat säännöllisesti ja luotettavasti jopa viikoittain maksettavat palkkiot, selkeä palkkionmaksujärjestelmä ja bonukset, joiden ansioista oma ansiotaso on helppoa suunnitella.

Järjestelmällisyydellä ja hyvällä motivaatiolla voi chat-työllä ansaita todella hyvin, ja kaikille se tarjoaa mukavat lisäansiot, vaikka töitä tekisi vain vähän.

Sivutoiminen chat-työ sopii lähes kaikille

Osa-aikainen chat-työ kotoa käsin sopii erinomaisesti niin diginomadeille kuin opiskelijoille, eläkeläisille kuin lisäansioita haluaville kotivanhemmille. Monet chat-operaattorit ovat myös yökyöpeleitä ja haluavat käyttää myöhäisillan tai aamuyön tunnit ansaitsemiseen. Toisille taas sopii hankkia lisäansioita viikonloppuisin toisen työn ohessa tai lomilla.

Kaikki, ketkä pitävät kirjoittamisesta, kenellä on aikaa tehdä töitä kotoa käsin ja ketkä haluavat ansaita rahaa joustavasti voivat hyötyä tästä helposta etätyön mallista. Osa-aikainen etätyö chat-operaattorina tarjoaa lisäansioita myös nopeasti ja tehokkaasti, jos taloudellinen tilanne on tiukka ja töihin pitää päästä nopeasti.

Chat-työn aloittaminen ei vaadi pitää koulutusta eikä kokemusta, vaan työt voi yleensä aloittaa tehokkaan koulutuksen jälkeen jo parissa päivässä ja ansaitsemisen aloittaa saman tien.

Asiakas Palvelut etsii aina motivoituneita chat-operaattoreita

Asiakas Palvelut on yksi alan suosituimmista ja luotettavimmista toimijoista. Asiakas Palvelut arvostaa itsenäisinä toimivia työntekijöitään ja tietää, miten tärkeää osa-aikaisen etätyöntekijöille on saada palkkionsa luotettavasti: siksi Asiakas Palvelut maksaa palkkiot jopa ihan viikoittain, ja ansiot riippuvat suoraan tekemäsi työn määrästä.

Palkkiomme ovat alan parhaita ja ne maksetaan selkeästi jokaisesta kirjoittamastasi viestistä viestialustallamme, ja voit seurata ansaintaasi itse joka hetki. Koulutuksemme on tehokas ja nopea ja tarjoamme työn tekemiseen kaiken tuen, kellon ympäri.

Joten voit tehdä töitä mistä tahansa maailman maasta käsin tai vaikkapa mökiltäsi, ainoa vaatimus on hyvä nettiyhteys, kannettava tietokone ja vähintään 18-vuoden ikä.

Mitä on chat-operaattorin työ?

Chat-operaattori vastaa asiakkaidemme viesteihin viestialustallamme. Toimimme suomalaisella, fantasiapohjaisella alustalla, jossa keskustelunaiheet voivat vaihdella uutisista ja säästä harrastuksiin, tai rohkeisiin aikuisviihdeaiheisiin.

Chat-operaattorimme ylläpitävät keskusteluja ja työ tehdään kokonaan tekstipohjaisesti ja anonyymisti, eli vain kirjoittamalla, nettikameraa ei missään vaiheessa käytetä.

Jos sinusta tuntuu, että olisit kiinnostunut kokeilemaan sivutoimista chat-työtä tai haluat tietää lisää, ole meihin yhteydessä ja pääset täysin ilmaiseen koulutukseemme vaikka heti.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Onko minulla kiinteät työajat?

Meillä ei ole kiinteitä työaikoja. Työskentelet juuri silloin kun se sopii aikatauluihisi.

Mitä välineitä tarvitsen tätä työtä varten?

Tätä työtä varten tarvitset vain kannettavan tietokoneen ja internetyhteyden.

Pitääkö minun maksaa jotain maksuja, ennen kuin minut palkataan?

Sinun ei tarvitse maksaa mitään tullaksesi palkatuksi. Kuten kuuluukin, me maksamme sinulle, sinun kovasta työstäsi.

Miten minulle maksetaan?

Maksamme palkkiot viikottain pankkitilillesi, tilisiirrolla tai Bitsafella, luotetulla maksuvaihtoehdolla.

Kuinka usein voin odottaa saavani palkkioni?

Saat palkkiosi viikottain (et kuukausittain). Sinun ei siis tarvitse odottaa kokonaista kuukautta palkkiotasi.

Tarjoatteko bonuksia tavallisen viestipalkkion lisäksi?

Tarjoamme lähettämästäsi viestimäärästä riippuvia bonuksia, sekä upeita erikoisbonuksia jouluna ja kesällä.

Asun ulkomailla, voinko silti hakea?

Kyllä, voit työskennellä meille mistä päin maailmaa tahansa. Työskentelet verkossa ja mistä tahansa haluat. Kotoasi, suosikki kahvilastasi, työskentelytilasta, toimistosta tai vaikka rannalta.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä