Ansaitse rahaa kirjoitustyöllä kotoa käsin

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Ansaitse rahaa kirjoitustyöllä kotoa käsin

Jos olet hyvä kirjoittamaan ja haluat ansaita rahaa kirjoittamalla kotoa käsin, voit olla pian jo tienaamassa mukavasti ja helposti lisäansioita. Alla on vinkkejä siitä, miten voit tehdä helposti kirjoitustyötä etänä ja ansaita kotoa käsin, haluat sitten hiukan lisärahaa sivutyönä tai vakituisempaa työtä.

Miten ansaita rahaa kirjoittamalla etänä?

Kirjoittajan etätyötä on monenlaista. Jos sinulla on sopiva koulutus tai taustalla kokemusta, voit tehdä etätöitä toimittajana, oikolukijana, bloggaajana tai sisällöntuottajana. Monet yritykset tarvitsevat ulkopuolista apua kirjoitustyöhön, johon niillä itsellä ei ole aikaa. Kääntäjille on myös usein tarjolla etätöitä, etenkin jos osaa jonkin harvinaisemman kielen. 

Jos sinulla ei kuitenkaan kokemusta tai koulutusta kirjoittajan työstä, se ei haittaa. Tarjolla on myös joustavaa kirjoitustyötä etänä niille, ketkä ovat sujuvasanaisia ja ketkä haluavat aloittaa työt helposti ja kätevästi saman tien.

Suuri etätyön murros: paluuta entiseen ei ole

Koronapandemian aikana huomattava osa suomalaisista pääsi kokeilemaan etätyötä kotoa käsin. Monet toimistotyöt pystyi tekemään sujuvasti kokonaan etänä. Tilastokeskuksen mukaan nyt suurin osa työntekijöistä haluaa edelleen jatkaa etätöitä, eikä paluu isoihin toimistoihin ja työpaikoille houkuttele. Ihmiset ovat huomanneet etätyön mukavat puolet ja etsivät aktiivisesti töitä, joilla voivat ansaita rahaa kotoa käsin.

Mikä On Chat-Operaattorin Ansiotaso?

Etsitkö kirjoitustöitä etänä ja mukavaa muutosta elämääsi?

Etätyö on yksi työskentelytapa muiden joukossa. Siinä on paljon hyviä puolia, kun aikaa jää paremmin muuhunkin elämään ja oman kodin rauhassa saa tehdä töitä siihen tahtiin, kuin itselle sopii.

Toisille etätyönä tehtävä kirjoitustyö ja ansainta kotoa käsin sopii hyvin, toisille se vaatii totuttelua. On hyvä miettiä joitakin asioita etukäteen. Pohdi omaa tilannettasi ja mahdollisuuksiasi ja kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  1. Onko sinulla tarvetta lisäansioille?
  2. Onko sinulla hyvä suomen kielen taito?
  3. Onko sinulla aikaa ja kiinnostusta, mutta ei vielä kokemusta kirjoitustyöstä?
  4. Onko sinulla asiakaspalveluhenkisyyttä? 
  5. Onko sinulla kotona hyvä nettiyhteys?
  6. Onko sinulla mahdollisuus rauhalliseen työskentelyyn kotoa käsin?

Jos vastasit KYLLÄ näihin kysymyksiin, voit ansaita rahaa helpolla ja hauskalla kirjoitustyöllä kotoa käsin chat-operaattorina. Sinulta ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta eikä koulutusta, kiinnostus työhön riittää ja halu ansaita rahaa kirjoittamalla kotoa käsin.

Ryhdy chat-operaattoriksi ja ansaitse rahaa kirjoitustyöllä kotoa käsin

Chat-kirjoitustyö on helppoa työtä, joka sopii hyvän suomen kielen hallitsevalle kirjoittajalle. Ainoat vaatimukset työn tekemiseen ovat hyvä nettiyhteys, läppäri tai tietokone, hiukan luovaa mielikuvitusta ja sopivasti asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työtä tehdäkseen on oltava täysi-ikäinen. Chat-operaattorina toimii kaikenikäisiä ihmisiä, niin opiskelijoita, kotiäitejä- tai isiä, eläkeläisiä tai toimistotyöntekijöitä. Kaikille on yhteistä kiinnostus kirjoittamiseen ja halu ansainta rahaa kirjoitustyöllä etänä ja helposti.

Mitä on chat-operaattorin etätyö?

Chat-operaattorin työ kotoa käsin on sujuvalle kirjoittajalle toimiva vaihtoehto, jos haluaa tehdä töitä itsenäisesti omaan tahtiinsa. Chat-operaattorin työ on helppoa ja mukavaa työtä sellaisille ihmisille, jotka haluavat ansaita rahaa kirjoittamalla kotoa käsin ja joille oman elämisen rytmi on tärkeää. 

Chat-operaattorit ylläpitävät keskusteluja asiakkaiden kanssa netin keskustelupalstoilla ja varmistavat asiakkaiden viihtyvyyden chatin parissa. Keskustelunaiheet vaihtelevat kaikesta maan ja taivaan välillä, niin uutisista urheiluun, kuin parisuhteista eroottisiin aikuisviihdeaiheisiin.

Luova mieli ja hyvä kirjoitustaito ovat chat-operaattorille tärkeitä työkaluja. Chat-kirjoitustyö tehdään 100% kotoa käsin, täysin anonyymisti ja vain tekstipohjaista alustaa käyttämällä, nettikameraa ei koskaan tarvita.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Voiko kirjoitustyöllä kotoa käsin ansaita?

Chat-operaattorin työ kotoa käsin on helppoa ja mukavaa kirjoitustyötä etänä, mutta se on kuitenkin vakavasti otettavaa työtä, jossa hyville ansioille pääsee järjestelmällisyydellä ja sitoutumisella. Chat-operaattorille maksetaan per kirjoitettu viesti selkeän palkkiotaulukon mukaan, jonka lisäksi voi ansaita hyviä bonuksia.

Kotoa käsin tehtävällä kirjoitustyöllä ja asiakaspalvelutyöllä saa parhaimmat ansiot, kun asettaa itselleen tavoitteet ja keskittyy. On tärkeää osata priorisoida oma tekeminen ja keskittyä aina käsillä olevaan työhön rauhassa. Rutiinit ja tauot ovat tärkeitä, jotta ajatus pysyy kirkkaana ja työn laatu hyvänä. 

Kirjoitustyötä kotoa käsin etänä vaikka heti

Vaikka kirjoitustyö etänä on itsenäistä, saa siihen aina tukea, valmennusta sekä hyviä vinkkejä. Työhön annetaan ilmainen ja tehokas koulutus ja ansaitsemaan pääsee vaikka heti.

Parhaimmat ja eniten tienaavat chat-operaattorit ovat järjestelmällisiä kirjoittajia ja he toimivat tehokkaasti oman etätyösuunnitelmansa mukaan. Sinäkin voit olla ansaitsemassa rahaa kirjoitustyöllä kotoa käsin, vaikka jo huomenna.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä