Työnä aikuisviihdechat

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Työnä aikuisviihdechat

Kuka tekee töitä aikuisviihdechatin parissa?

Työ aikuisviihdechatin operaattorina saattaa kuulostaa eksoottiselta, mutta työ ei ole sen erikoisempaa, kuin muukaan etätyönä tehtävä chat-operaattorin työ.

Tällainen tekstipohjaisten keskustelupalstojen moderointi ja operaattorina toimiminen on helppoa ja useimmiten varsin rentoa ja hauskaa työtä. Moni, joka arvostaa erityisesti joustavia työaikoja iltaisin ja viikonloppuisin, tai rauhallista ja riippumatonta yötyötä, ja haluaa tehdä töitä kokonaan kotoa käsin, on hakeutunut tällaisen flirttichat-työn pariin.

Ei ole olemassa mitään yhtä tiettyä ihmistyyppiä, joka tekisi töitä aikuisviihdechatin parissa. Chat-operaattoreina toimii kaikenlaisia ja kaiken ikäisiä ihmisiä, niin opiskelijoista eläkeläisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Toisille työ on hyvinkin vakituista ja jotkut hankkivat vain hiukan lisäansioita hetken aikaa, toiset tekevät työtä kausiluonteisesti ja toiset joka päivä säännöllisesti. Kaikkia yhdistää halu työskennellä joustavasti omilla ehdoillaan kotoa käsin.

Chat-operaattorin joustava työ

Kotoa käsin tehtävä itsenäinen etätyö on nykyään yksi erittäin suosittu työskentelymuoto. Lähes kaikilta löytyy kotoa hyvä nettiyhteys ja etenkin globaalin koronapandemian myötä useimmat toimistotyötä tekevät ihmiset ova tottuneet etätöihin. Etätöistä on tullut entistä halutumpaa ja iso osa suomalaisistakin on vaihtanut kokonaan erilaisiin kotoa tehtäviin etätöihin.

Chat-operaattorina toimimisesta on tullut yksi suosituimpia etätyön muotoja niille, ketkä haluavat täysin itsenäisen työnkuvan, haluavat päättää kokonaan omat työaikansa ja jotka haluavat tehdä työnsä kotisohvalta, keittiön pöydän äärestä tai vaikkapa mökiltään.

Chat-työn pariin hakeutuu yleensä ihmisiä, kenelle oma vapaa-aika on tärkeämpää kuin vakituinen työ, tai joille perinteiset toimistotyöajat eivät sovi, tai joilla on ylimääräistä aikaa tehdä sivutoimisesti toista työtä. Joskus joku haluaa säästää rahaa jotain tiettyä tarkoitusta varten hetken aikaa, kuten vaikkapa lomamatkaa tai uutta autoa varten.

Hyvä mielikuvitus on vahvuus

Eroottinen chat-työ ei ole vaikeaa, eikä oikeastaan vaadi muuta kuin hiukan mielikuvitusta ja taitoa leikkiä fantasialeikkejä kirjoittamalla. Hyvällä kirjoitustaidolla pääsee pitkälle.

Chat-operaattori vastaa asiakkaiden viesteihin viestialustalla ja nämä viestit saattavat käsitellä mitä tahansa aihealuetta, ei ainostaan eroottisia aiheita. Toiset keskustelijat haluavat jutella enemmän päivän arkisista puheenaiheista ja uutisista ja toiset vaikkapa parisuhdekokemuksistaan, toiset kysyvät neuvoa itselleen vaikeisiin asioihin ja toiset haluavat vain vaihtaa kuulumisia.

Osalle on kuitenkin tärkeää saada jutella avoimesti myös seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista ja mieltymyksistä, ja viestialusta on täysin turvallinen ja anonyymi paikka tällaiselle rohkeammalle keskustelulle.

Kaikki viestit ovat täysin tekstipohjaisia, ja chat-operattorin työ on kokonaan anonyymiä, nettikameraa ei koskaan käytetä, eikä mitään henkilökohtaisia tietoja jaeta.

Työ aikuisviihdechatin operaattorina ei oikeastaan vaadi mitään muita erityisiä taitoja, kuin hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä, kiinnostusta ihmisiin, kykyä jutella avoimesti aiheesta kuin aiheesta ja hyväksyvää asennetta erilaisuutta kohtaan. Empatiakykyäkin tarvitaan usein. Eroottinen chat-työ on loppujen lopuksi enemmän kykyä kuunnella ja kannustaa asiakasta, kuin varsinaista osaamista erikoisten keskustelunaiheiden suhteen, vaikka parhailla chat-operaattoreilla onkin yleensä hyvä mielikuvitus ja taitoa käyttää sitä.

On tärkeää kuitenkin huomata, että vaikka työ rentoa ja tapahtuu keskustelupalstaympäristössä, on se kuitenkin keskittymistä vaativaa oikeaa työtä, johon kuuluu myös useita huolellisuutta vaativia rutiineja. Työn tekemisen kannalta pitää varmistaa itselleen rauhallinen työntekopaikka, jossa ei tule häirityksi, vaikka työpiste olisikin ihan oma kotisohva tai vaikka parveke.

Olivat keskustelunaiheet sitten eroottisia tai eivät, pitää chat-operaattorin tehdä työnsä ajatuksella, huolella ja luotettavasti.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Hyville ansioille chat-operaattorina

Chat-operaattorin etätyössä on runsaasti hyviä puolia, jonka takia sen suosio kasvaa jatkuvasti. Työtä tehdään kokonaan kotoa käsin, eikä mitään sitovia työaikoja ole. Työtä voi tehdä täysin oman aikataulun mukaan, ja monille etenkin lisäansioita hankkiville sopivat hyvin viikonlopputyöt tai yötyöt.

Työn ehdottomasti hyviä puolia ovat myös luotettavasti jopa viikoittain maksettavat palkkiot ja chat-työtä säännöllisesti tekevät operaattorit pääsevät helposti hyville ansioille. Palkkionmaksujärjestelmä on avoin ja selkeä, jokaisesta viestistä maksetaan, ja omaa ansaintaa voi seurata koko ajan reaaliaikaisesti.

Parhaille ansioille pääsevät motivoituneet chat-operaattorit, jotka asettavat itselleen sopivat tavoitteet ja jotka tekevät työtä järjestelmällisesti itse suunnittelemansa aikataulun puitteissa. Jo muutamalla tunnilla päivässä pääsee hyvään ansiotasoon ja etenkin flirttichat-työn parissa öisin viihtyvät operaattorit keräävät yleensä erinomaisia lisäbonuksia.

Niille, ketkä haluavat jättää arkipäivänsä vapaaksi perheelle, harrastuksille tai muille töille, sopivat joustavat yötyöt todella hyvin, etenkin kun niitä voi tehdä aivan oman aikataulun mukaan.

Asiakas Palvelut tarjoaa täyden koulutuksen chat-operaattorin työhön

Mikäli itsenäinen työ chat-operaattorina kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä Asiakas Palveluihin. Asiakas Palvelut on yksi alan parhaimpia ja luotettavimpia yrityksiä, joka myös tarjoaa täyden, ja täysin ilmaisen koulutuksen chat-operaattorin työhön.

Ammattitaitoiset valmentajat kouluttavat työhön, selittävät kaiken, eikä mitään aiempaa kokemusta tai koulutusta vaadita. 18-vuoden ikäraja on ainoa vaatimus, sekä kannettava tietokone ja hyvin toimiva nettiyhteys. Suomen kielen taidon pitää myös olla sujuvaa.

Töitä voi tehdä mistä päin maailmaa tahansa, sillä Asiakas Palvelut tarjoaa tukea kellon ympäri. Lähes tulkoon kuka tahansa voi saada lisäansioita chat-operaattorina.

Etukäteen ei kannata huolehtia, sillä koulutus vastaa kaikkiin kysymyksiin ja valmentajat auttavat ystävällisesti kaikissa asioissa.

Mikäli kirjoittaminen tuntuu mielenkiintoiselta tavalta hankkia ansaintaa kotoa käsin, kannattaa Asiakas Palveluihin olla yhteydessä. Koulutus on nopea ja tehokas ja voit olla ansaitsemassa rahaa helposti ja mukavasti jo parin päivän kuluttua.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä