Minkälainen On Chat-Operaattorin Koulutus?

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Minkälainen On Chat-Operaattorin Koulutus?

Chat-operaattorin työhön saa hyvän ja kattavan koulutukseen. Koulutus on etäkoulutus ja sen voi tehdä rauhassa omalla ajallaan kotoa käsin. Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita chat-operaattorin työstä, hakevat mukaan tähän koulutukseen. Koulutus tehdään sovittuna ajankohtana, valmentajan ohjauksessa. Koulutus kattaa kaiken tarvittavan, mitä chat-operaattorin työtä varten tarvitsee tietää ja osata.

Maksaako Chat-Operaattorin Koulutus?

Chat-operaattorin koulutus ei maksa mitään. Koulutus on täysin ilmainen eikä sido mihinkään. Koulutusta varten tarvitsee vain oman tietokoneen tai läppärin sekä hyvän nettiyhteyden. Lisäksi on hyvä olla muistiinpanovälineet ja rauhallinen paikka, jossa koulutukseen voi keskittyä ilman häiriöitä.

Kuinka Kauan Chat-Operaattorin Koulutus Kestää?

Koulutukseen kannattaa varata aikaa muutama tunti. Koulutusta ei tarvitse suorittaa missään tietyssä annetussa ajassa, mutta se on hyvä tehdä kerralla. Koulutuksen aikana saa pitää taukoja ja koulutuksen saa tehdä omassa tahdissa. Yleensä koulutukseen suositellaan varattavaksi vähintään kolme tuntia.

Mitä Chat-Operaattorin Koulutus Sisältää?

Koulutukseen kuuluu muutama erillinen osio, moduuli, jotka käydään läpi yksitellen. Valmentaja auttaa jokaisessa osiossa ja on yhteydessä koulutuksen jokaisessa vaiheessa. Osioissa on omat, selkeät aiheet, jotka käydään läpi esimerkkien avulla. Osioissa kuvaillaan tarkasti, minkälaista chat-operaattorin työ on, kuinka siinä voi parhaiten menestyä, minkälaisia työtehtäviä chat-operaattori suorittaa ja mitä operaattorilta odotetaan. Lisäksi opetetaan, minkälainen on viestialusta, jolla chat-operaattorit työnsä tekevät, ja miten viestialustaa käytetään. 

Mitä Chat-Operaattorin Koulutus Sisältää?

Miten Valmentajaan Ollaan Yhteydessä?

Koulutuksessa käytetään Skype-yhteyttä, jolla ollaan reaaliaikaisesti yhteydessä valmentajaan. Valmentaja on tukena koko koulutuksen ajan. Valmentajalta voi kysyä neuvoa ja myös valmentaja kysyy koulutettavalta kysymyksiä ja seuraa koulutuksen edistymistä. 

Tarvitseeko Koulutuksessa Käyttää Kameraa Tai Videokuvaa?

Kameraa tai videokuvaa ei koulutuksessa tarvita. Koulutus tehdään lukemalla annettuja ohjeita ja käymällä läpi moduuleja, joissa on tekstiohjeita, kuvauksia ja niihin liittyviä kysymyksiä. Tekstiosiot ovat tärkeitä ja niiden lukemiseen on syytä varata hyvin aikaa. Lukemisen saa tehdä rauhassa omaan tahtiin.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Pitääkö Chat-Operaattorin Läpäistä Koe?

Koulutuksen lopussa on koe, joka tulee suorittaa, ennen kuin voi aloittaa työnsä chat-operaattorina. Koe ei ole vaikea, jos on seurannut koulutuksen läpi rauhassa ja ajatuksella. Kokeessa käydään läpi aivan samat asiat, kuin itse koulutuksessa.

Miten Koulutukseen Pääsee?

Kun hakee chat-operaattoriksi Asiakas Palveluihin täyttämällä lyhyen nettilomakkeen, on valmentaja pian yhteydessä ja koulutukseen pääsee yleensä jo parin päivän sisällä.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä