Kotoa tehtäviä töitä ikäihmisille

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Kotoa tehtäviä töitä ikäihmisille

Kotoa tehtävät työt voivat olla ikäihmisille hyvä tapa täydentää eläketuloja. Halusitpa sitten ansaita vähän ylimääräistä rahaa tai löytää osa-aikatyön, on monia työpaikkoja, jotka palkkaavat eläkeläisiä ja antavat sinun työskennellä kotoa. Itse asiassa kotoa työskentelystä on tulossa yhä suositumpi vaihtoehtona perinteiselle 9–17 toimistotyölle; varsinkin jos sinulla on kiireinen elämä eikä sinulla ole aikaa tai resursseja työmatkoihin.

Vaikka jotkut ikäihmisten työpaikat vaativat korkeakoulututkinnon, suurin osa tällä sivulla käsittelemistämme vaihtoehdoista vaatii vain hyvin vähän koulutusta. Jos olet etsinyt lähtötason työmahdollisuuksia kotoa tehtäväksi, voit lopettaa etsimisen! Keskustelemme useista kysymyksistä, joita voi tulla esiin, koskien ikäihmisten etätyöpaikkoja.

Etätyö voi olla loistava juttu ikäihmisille

Ikäihmisillä on usein taloudelliset velvoitteensa, kuten asuntolaina tai vuokra ja laskut. Mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi istua kotona tekemättä mitään koko päivän. Etkä ole ainoa ikäihminen, joka ajattelee näin. Yhdysvaltain väestönlaskentavirasto raportoi, että muutama vuosi sitten Yhdysvaltojen työvoimasta oli yli 65-vuotiaita 4,6 miljoonaa miestä ja 3,7 miljoonaa naista. Kokoaikaisista työntekijöistä 5,3 miljoonaa oli vähintään 65-vuotiaita. 

Se, että sinulla ei ole suoranaista tarvetta työskennellä eläkeläisenä, helpottaa haluamasi työn valitsemista ja antaa sinun asettaa omat työtuntisi. Sinun ei tarvitse poistua kotoa, koska etätöitä voidaan tehdä lähes mistä tahansa internet-yhteyden ja tietokoneen avulla. Lisäksi, sinun ei tarvitse huolehtia huonosta säästä tai ruuhka-ajan liikenteestä.

Koska etätyö tehdään kotona, työkaverit tai toimiston ohjesäännöt eivät häiritse sinua. Jos sinun täytyy pitää taukoa asioiden hoitamiseksi, voit tehdä sen keskeyttämättä työskentelyäsi koko päiväksi. Tämä voi ehdottomasti hyödyttää vanhuksia, joilla voi olla vaikeuksia liikkua. 

Kuinka voit pysyä keskittyneenä työskennellessäsi kotoa

Riippumatta siitä, kuinka kokenut olet elämässä: kun teet etätöitä, on helppo uppoutua kaikenlaisiin häiriötekijöihin, viivytellä ja vältellä töitä. Kuten, esimerkiksi sängyssä makaaminen koko päivän, koska et halua työskennellä. Tai kotitöiden tekeminen ympäri taloa sen sijaan, että työskentelisit työpöytäsi äärellä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä. Mutta vaikka kiusaus on suuri, on paras yrittää pitää työ ja yksityiselämä erillään, kun sinulla on kotona tehtävä työ. Tässä on joitain vinkkejä siitä, miten pysyä tuottavana:

 • Työaikojen aikataulun määrittäminen
 • Määritä rajat työn ja henkilökohtaisen ajan välille
 • Valitse oikea paikka työskennellä
 • Häiritsevien verkkosivustojen tai henkilökohtaisen sähköpostin käytön rajoittaminen

Mitkä ovat parhaita työtehtäviä ikäihmisille?

Eläkeläisille on hienoja vaihtoehtoja etätöiksi. Voit tehdä sopimustyötä olemassa olevalle yritykselle tai perustaa oman virtuaalisen liiketoiminnan. Kaikki eivät halua työskennellä itsenäisesti ja jotkut suosivat työ- tai urarakennetta . 

Siksi on monia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat työskennellä kotoa perinteisellä tavalla työntekijänä. Nämä online-tehtävät voivat tarjota suurta joustavuutta tuntien ja sijainnin suhteen. Tärkeintä on hyvä Internet-yhteys ja tietokone. Esimerkkeinä:

 • Tallennusoperaattori
 • Asiakaspalvelija
 • Virtuaalinen avustaja
 • Ansioluettelon kirjoittaja
 • Chat-operaattori

Kuinka suosittua etätyöt ovat ikäihmisten keskuudessa?

Ikäihmisten etätyöt verkossa ovat erittäin suosittuja, koska ne tarjoavat kaikki kotoa työskentelyn edut, kuten joustavuuden ja alhaisemmat töissä käynnin kustannukset. JPMorgan Chase &Co:n tutkimus osoitti, että tulojaan täydentävien ikäihmisten määrä kasvaa verkkotöiden kautta.

Kaikki eivät ole kiinnostuneita tekemään sopimustyötä tai freelancer-työtä täysipäiväisesti, koska on joitain ihmisiä, jotka tarvitsevat vain jotain vakautta ja joitain tunteja joka viikko. 

Monet yritykset ovat ymmärtäneet, kuinka arvokasta on palkata työntekijöitä, jotka voivat suorittaa työtehtäviä kotoa käsin. Onneksi suurin osa näistä työmahdollisuuksista on tarkoitettu verkkotyöksi, eikä sido fyysisiin työpaikkoihin. Tämä helpottaa ikäihmisiä, jotka haluavat aloittaa uuden uran tai rakentaa jo hankittua tietotaitoaan.

Miten Asiakas-Palvelut voi tarjota eläkeläisille verkkotyötä

Asiakas-Palvelut rekrytoi kaikenlaisia ihmisiä, jotka haluavat työskennellä chat-edustajina. Asiakkaamme toimivat online-fantasiakeskustelualustoilla, joissa hyviä työntekijöitä pidetään organisaation selkärankana.

Heidän chat-operaattorinsa auttavat päivittäin tuhansia yksinäisiä ihmisiä merkityksellisempään arkeen, antamalla heidän ilmaista itseään verkossa nimettömien hahmojen kanssa.

Etsimme aina lahjakkaita etätyö chat-operaattoreita tiimiin. Voit työskennellä niin vähän tai niin paljon kuin haluat. Tulot perustuvat siihen, kuinka monta viestiä käsittelet.

Voit kohdata keskusteluja jokapäiväisestä elämästä, kuten urheilusta tai säästä, unelmiin, fantasioihin ja yksityiskohtaisempiin aiheisiin. Tarvitaan avointa mieltä ja mielikuvitusta!

Chat-operaattorina:

 • Olet 100% anonyymi (vain teksti, joten ei ääntä eikä videota)
 • Työskentele itsenäisesti ja täydellä joustavuudella
 • Ansaitse enemmän riippuen siitä, kuinka usein työskentelet
 • Auta niitä, jotka tarvitsevat jonkun, jolle puhua

Oletko kiinnostunut etätyöstä, jota meillä on tarjota?

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Millainen etätyö sopii sinulle?

Lopuksi, työtä etsittäessä on tärkeää katsoa perinteisten vaihtoehtojen ulkopuolelle. Jotkut parhaista työpaikoista yli 60-vuotiaille odottaa löytymistä alalta, jota et ehkä ole koskaan aiemmin harkinnut. Itse asiassa monet ihmiset, jotka päättävät työskennellä kotoa, pitävät tätä paremmin sopivana kuin työskentely toimistossa tai kaupankäynnin ympäristössä, koska se antaa heille enemmän vapautta ja joustavuutta.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä