Lisätuloja nopeasti – Ryhdy chat-operaattoriksi nyt

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Lisätuloja nopeasti – Ryhdy chat-operaattoriksi nyt

Kun rahantarve iskee, on apukin helposti ja nopeasti lähellä, jos vain omistaa tietokoneen tai läppärin ja hiukan aikaa työntekoon kotoa käsin.

Lisäansioita saa nopeasti ja helposti, jos voi vaikka tehdä iltaisin töitä muutaman tunnin tai viikonloppuisin. Chat-operaattorina on helppoa ja rentoa ansaita lisätuloja kotoa käsin, ja työt voi aloittaa halutessaan saman tien.

Chat-operaattorina ansaitsee lisätuloja nopeasti

Moni tuskailee rahapulassa, miettii erilaisia vaihtoehtoja ja pohtii mistä löytäisi lisätuloja. Työnteko on aina parempi vaihtoehto kuin lainan tai vipin ottaminen. Kun tarvitsee joustavaa lisätyötä kotoa käsin ja nopeita lisätuloja, on chat-operaattorin työ todella hyvä vaihtoehto.

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta eikä pitkää koulutusta, cv:tä ei tarvitse kirjoittaa eikä käydä pitkiä haastatteluita, vaan ansaitsemaan pääsee omalta kotisohvalta lähes saman tien. 

Joustavia lisäansioita netissä?

Chat-työ sopii nopeaksi ja joustavaksi työksi heti kun iskee tarve lisäansioille. Chat-operaattorina voi tehdä töitä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti oman valinnan ja mahdollisuuksien mukaan. Kotoa käsin tehtävän chattityön suurin etu on sen joustavuus.

Töitä voi tehdä muutaman tunnin päivässä tai muutaman tunnin viikossa, omien aikataulujen ja tavoitteiden mukaan. Viikonloppu- tai yötöitä on myös aina tarjolla, kun tarvitsee nopeasti rahaa vaikka päivätyönsä lisäksi.

Chat-operaattoreista moni ansaitseekin lisätuloja toisen työn ohessa tai kausiluonteisesti. 

Joustavia lisäansioita netissä

Lisätuloja nopeasti lompakkoon

Kun lompakko tarvitsee täytettä, on chattityötä aina tarjolla hyville operaattoreille. Chat-operaattorin palkkiot maksetaan jopa viikoittain, suoraan tehdyn työn mukaan, joten palkkapäivää ei tarvitse koskaan odotella kauan. Osa-aikainenkin muutaman tunnin viikoittainen chattityö tarjoaa hyviä lisäansioita helposti, nopeasti ja luotettavasti.

Ansainnat kertyvät reaaliaikaisesti, joten kertymää on helppo seurata koko ajan ja omat tavoitteet saavuttaa. Jos ylimääräiset laskut huolettavat tai tarvitsee vaikkapa lyhentää opinto- tai asuntolainaa nopeasti, on chat-operaattorin työ paras tapa tienata kotoa käsin lisäansioita.

Miten chat-operaattori toimii?

Chat-operaattorit toimivat suomenkielisillä netin keskustelupalstoilla ja vastailevat asiakkaiden viesteihin keskustellen monipuolisesti eri aiheista ja asioista, uutisista aikuisviihdeaiheisiin. Chat-operaattorit ylläpitävät keskusteluja, ovat ystävällisiä ja valmiita juttelemaan niin rohkeammista aiheista kuin vaikkapa parisuhdeasioista tai tv-ohjelmista.

Työ tehdään kokonaan kirjoittamalla, ilman nettikameraa, sekä täysin anonyymisti. Chat-operaattori työskentelee viestialustalla, jonne kirjaudutaan sisään oman aikataulun mukaan, silloin kun töitä haluaa tehdä. Sen sijaan, että surffailisi turhaan netissä voikin saman ajan käyttää hyödyllisesti ansaitsemalla rahaa.

Näin se toimii:

  • Keskustelupalstoilla vastataan asiakkaiden viesteihin kirjoittamalla, aina anonyymisti
  • Jokaisesta kirjoitetusta viestistä saa palkkion selkeän palkkiotaulukon mukaan
  • Palkkiot maksetaan tehdystä työstä suoraan tilille viikoittain, työmäärän mukaan
  • Työhön annetaan täysin ilmainen ja tehokas koulutus
  • Mitään aikaisempaa kokemusta ei tarvita
  • Töitä saa tehdä täysin itsenäisesti, aivan oman aikataulun ja tavoitteiden mukaan

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Lisäansioita nopeasti, koulutukseen heti

Chat-operaattorin koulutus vastaa kaikkiin kysymyksiin ja siihen pääsee halutessaan yleensä lähes saman tien. Koulutus on ilmainen eikä sido mihinkään.

Koulutuksen lisäksi valmentajat auttavat kaikessa ja tukea työhön saa aina, vaikka kellon ympäri. Jos hakee koulutukseen nyt, voi olla jo huomenna ansaitsemassa lisätuloja helposti kotoa käsin.

Mitä vaaditaan, että pääsee koulutukseen?

Chat-operaattorin koulutukseen ja työhön päästäkseen pitää olla täysi-ikäinen ja osata sujuvaa suomen kieltä. Kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön on hyvä olla ja ystävällinen asenne erilaisiin ihmisiin.

Koska työ tapahtuu kokonaan kotoa käsin, pitää lisäksi olla toimiva tietokone tai läppäri, jolta voi hyvin kirjoittaa, sekä vakaa nettiyhteys. Lisäksi tarvitaan vain motivaatiota ja halua ansaita rahaa ja lisätuloja nopeasti ja helposti.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä