Joustavaa etätyötä mistä päin maailmaa tahansa

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Joustavaa etätyötä mistä päin maailmaa tahansa

Yhä useampi suomalainen haluaa työskennellä ulkomailta käsin, joko kausiluonteisesti, vakituisesti tai pidemmän lomakauden ajan. Toisille matkustaminen on elämäntapa, toisilla on kakkosasunto jossain lämpimässä maassa ja jotkut saattavat seurata puolisoa tai kumppania vaikkapa ulkomaankomennuksen ajaksi toiselle puolelle maapalloa. Chat-operaattorin työ tarjoaa loistavan mahdollisuuden tehdä töitä aivan mistä päin maailmaa tahansa ja täysin joustavasti.

Chat-operaattori voi tehdä töitä miltä tahansa aikavyöhykkeeltä

Chat-operaattorin etätyö on erittäin toimiva vaihtoehto, mikäli asuu ulkomailla vakituisesti tai osa-aikaisesti ja kaipaa hyviä lisätienestejä tai joustavaa kokopäivätyötä. Työtä tehdään virtuaalisella viestialustalla, johon voi kirjautua sisään mistä tahansa. Työ vaatii vain tietokoneen tai kannettavan ja kunnollisen nettiyhteyden. Työ tehdään kokonaan kirjoittamalla joten videoyhteyttä ei tarvita. Chat-operaattori työskentelee netin keskustelupalstoilla, jotka ovat auki ja aktiivisia kellon ympäri: on siis aivan mahdollista tehdä töitä mihin tahansa vuorokauden aikaan, täysin aikavyöhykkeestä riippumatta.

Chat-työ sopii niille, ketkä arvostavat omaa aikaa

Chat-työ sopii niille, ketkä arvostavat omaa aikaa

Monille ulkomaille muuttaneille työn joustavuus ja helppous on erittäin tärkeää. Elämä toisessa maassa saattaa olla rytmiltään toisenlaista kuin elämä Suomessa ja se tuo mukanaan harrastuksia, sosiaalisia suhteita ja tekemistä, jotka eivät anna tilaa tavalliselle arkipäivisin tehtävälle työlle. Monet muuttavat ulkomaille juuri saadakseen enemmän vapautta ja rentoutta elämään ja toteuttaakseen omia unelmiaan. Chat-operaattorin työ on juuri sellaista, mikä mukautuu täysin oman elämän rytmiin: työtä voi tehdä juuri silloin kuin tahtoo ja juuri niin paljon tai vähän kuin haluaa.

Työpisteen voi laittaa pystyyn vaikka terassille

Oman työpisteen voi pistää pystyyn olohuoneeseen, pihalle tai vaikka aurinkoiselle terassille, eikä työmatkoihin kulu aikaa eikä rahaa. Työvaatteita ei tarvita, kun töitä voi tehdä mukavasti vaikka pyjamassa tai uimapuvussa koko päivän. Työn tekemiseen voi myös käyttää tehokkaasti juuri ne tunnit, jotka muuten olisivat usein hyödyttömiä: chat-työ netin kautta onnistuu sujuvasti vaikka keskiyöllä tai viikonloppuisin. Työn tekemisen voi rytmittää muun perheen aikataulujen, ulkomaan opiskelujen tai harrastusten oheen tai muuten vain joustavaksi sivutoimiseksi työksi matkustelun oheen. 

Suomen kielen taito riittää

Virtuaalinen chat-työ on helppoa ja mukavaa työtä eikä se vaadi mitään muuta kielitaitoa kuin suomen kielen. Kaikki keskustelupalstat ovat suomenkielisiä ja kaikki työ tehdään vain suomeksi. Koulutus ja valmennus työhön annetaan suomeksi ja kaikki valmentajat ovat suomalaisia. Voit siis tehdä töitä vaikka Thaimaasta tai Espanjan aurinkorannikolta helposti ja sujuvasti suomen kielellä.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Joustavat työajat, säännöllinen palkkioiden maksu

Ylivoimaisesti suurimpia houkuttimia chat-operaattorin etätyöhön ovat joustavat työajat, nopea ja helppo aloitus ja säännöllinen palkanmaksu jopa viikoittain. Omaa ansaintaa voi myös koko ajan seurata täysin reaaliaikaisesti. Ulkomailla elämiseen ei aina tarvita yhtä paljon rahaa kuin Suomessa, mutta on tärkeää, että rahaa voi tienata aina sen mukaan, mihin tarvetta on. Jos tulee yllättäviä menoja, voi itse päättää tehdä enemmän töitä. Työ joustaa omien tarpeiden mukaan.

Palkkiot voidaan maksaa lähes mille tahansa eurooppalaiselle pankkitilille

Chat-operaattorin työtä tehdäkseen ei tarvitse olla suomalaista pankkitiliä. Palkkiot voidaan maksaa lähes mille tahansa tavalliselle eurooppalaiselle pankkitilille sepa-maksuna.  Palkkiot voidaan maksaa jopa Euroopan ulkopuoliselle tilille tarvittaessa, mutta siinä saattaa olla korkeampia palvelumaksuja. 

Työt voi aloittaa saman tien

Chat-työn tekeminen ei vaadi pitkää koulutusta eikä aikaisempaa kokemusta, vaan chat-operaattorin työn voi aloittaa tehokkaan ja kattavan koulutuksen jälkeen jo parissa päivässä. Koulutus on ilmainen ja sekin sovitaan omien aikataulujen mukaan joustavasti. Koulutukseen pääsee useimmiten hyvin nopeasti.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä