Etätyötä ilman koulutusta

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Etätyötä ilman koulutusta

Onko olemassa joustavaa etätyötä ilman koulutusta ja jonka voi aloittaa heti? Kyllä on: chat-operaattorina voit alkaa tienaamaan heti. Chat-operaattorin työtä voi helposti ja sujuvasti tehdä kotoa käsin. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, osaamista eikä koulutusta, vaan ansaitsemaan pääsee omalta kotisohvalta saman tien, ilman että kukaan kyselee ansioluetteloa tai koulutustodistuksia ja ilman hankalaa hakuprosessia ja haastatteluita. 

Lisäansioita heti ja ilman aikaisempaa koulutusta

Chat-työ sopii nopeaksi ja joustavaksi työksi heti kun tarvitsee lisäansioita. Jokainen hakija voi hakea töihin aivan rennosti omana itsenään, mitään aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Chat-operaattori voi tehdä töitä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti omien valintojen ja mahdollisuuksien mukaan. Työtä saa tehdä omien aikataulujen mukaan, arkisin, päivisin tai halutessaan vaikka vain öisin ja viikonloppuisin.

Ei haastatteluita, ei ansioluetteloa ja työt saa aloittaa heti

Kaikilla ei ole mahdollisuutta ja aikaa käydä läpi hankalia työnhakuprosesseja, käydä haastatteluissa tai täytellä erilaisia työnhakulomakkeita ja monimutkaisia kaavakkeita. On turhauttavaa päivitellä CV:tä ja kirjoitella lukemattomia hakemuksia, kun haluaisi vain tehdä töitä helposti ja joustavasti kotoa käsin. Chat-operaattoriksi hakeminen kestää muutaman minuutin ja lyhyeen ja selkeään koulutukseen pääsee useimmiten saman tien, jonka jälkeen työt voi aloittaa heti. Kukaan ei kysele ansioluetteloa eikä mitään pitkiä hakukaavakkeita tarvitse täytellä.

Mitä chat-operaattori tekee?

Chat-operaattori toimii netin keskustelupalstoilla, täysin anonyymisti, ja työhön kuuluu keskustelua useista eri aiheista erilaisten asiakkaiden kanssa ja lisäksi keskusteluihin liittyviä muita helppoja työtehtäviä. Työ tehdään kokonaan kirjoittamalla ja yksinkertaista viestialustaa käyttämällä. Työ on täysin joustavaa etätyötä netin kautta ja se tehdään kokonaan kotoa käsin. 

Mitä chat-operaattori tekee

Mitä chat-operaattorin työtä varten vaaditaan?

Ainoat edellytykset chat-operaattorin työn aloittamiseen ovat hyvä nettiyhteys ja tietokone tai kannettava. Nettikameraa ei tarvita, koska työ tehdään kokonaan kirjoittamalla. Vähintään 18-vuoden ikä on vaatimus, sekä hyvä suomen kielen taito ja kiinnostus asiakaspalvelutyöhön. Hyvästä mielikuvituksesta ja asiakaspalveluhenkisyydestä on paljon apua mutta työhön oppii nopeasti muutamassa päivässä. 

Minkälainen koulutus työhön annetaan?

Chat-operaattorin työhön annetaan hyvä, tehokas ja täysin ilmainen koulutus. Koulutuksen tekee oma valmentaja, joka käy läpi koulutusohjelman, vastaa kaikkiin kysymyksiin ja neuvoo ystävällisesti ja selkeästi kaiken, missä apua tarvitaan. Koulutus ei sido vielä mihinkään vaan antaa mahdollisuuden tutustua työhön rauhassa. Koulutukseen pääsee yleensä hyvin nopeasti, usein jopa seuraavana päivänä. Onnistuneen koulutuksen jälkeen työt pääsee aloittamaan saman tien.

Sopiiko chat-operaattorin työ kaikille?

Chat-operaattorin työ sopii lähes kaikille. Joustava etätyö kotoa käsin sopii erinomaisesti niin opiskelijoille, eläkeläisille kuin lisäansioita haluaville kotivanhemmille. Monet chat-operaattorit ovat myös yöihmisiä ja haluavat käyttää myöhäisillan tai aamuyön tunnit työn tekemiseen. Toisille taas sopii hankkia lisäansioita viikonloppuisin toisen työn ohessa tai loma-aikoina. Kaikki, kenellä on aikaa tehdä töitä kotoa käsin ja ketkä haluavat ansaita rahaa joustavasti voivat tehdä chat-operaattorin töitä. Etätyö chat-operaattorina tarjoaa lisäansioita nopeasti ja tehokkaasti, jos taloudellinen tilanne on tiukka ja töihin pitää päästä nopeasti. Koska aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita, on chat-operaattorin työhön hakeminen helppoa ja stressitöntä. 

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Mitä chat-operaattori ansaitsee?

Voiko ilman koulutusta saada etätyön, jolla ansaitsee hyvin? Kyllä voi. Chat-operaattorin työ kotoa käsin on helppoa ja rentoa, mutta hyville ansioille pääsee järjestelmällisyydellä ja sitoutumisella. Chat-työllä saa parhaimmat ansiot, kun asettaa itselleen tavoitteet ja pysyy niissä. Chat-operaattorille maksetaan selkeästi ja luotettavasti jokaisesta kirjoitetusta viestistä tarkan palkkiotaulukon mukaan, joten oman ansainnan seuraaminen on todella helppoa, vaikka ihan reaaliajassa. Peruspalkkioiden lisäksi voi ansaita hyviä bonuksia.

Palkkiot maksetaan luotettavasti viikoittain

Voit päästä ansaitsemaan saman tien ilman aikaisempaa koulutusta ja saada rahaa jo parissa viikossa tilillesi. Palkkiot maksetaan aina luotettavasti viikoittain selkeän palkkiokuitin mukaan, riippuen siitä paljonko olet ansainnut. Tiukkaankin taloudelliseen tilanteeseen saa apua heti, kun haluaa työt aloittaa.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä