Minkälaista On Tehdä Töitä Chat-Operaattorina?

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Minkälaista On Tehdä Töitä Chat-Operaattorina?

Chat-operaattorin työ sopii todella hyvin kaikille, jotka haluavat paljon omaa vapautta työntekemiseensä ja pitävät etätöistä kotoa käsin. 

Töitä voi tehdä silloin kun haluaa ja mihin tahansa kellon aikaan. Töitä voi tehdä niin paljon tai vähän kuin haluaa. Kaikkein parasta on se, että töitä voi tehdä mistä vain, missä on hyvä nettiyhteys. Parempaa, rennompaa ja vapaampaa etätyötä voi tuskin olla.

Chat-Operaattorina Voi Tehdä Töitä Kokoaikaisesti Tai Osa-Aikaisesti

Chat-operaattorin työ on hyvin joustavaa jokaisen oman elämän ja rytmin mukaan. Töitä voi tehdä muutaman tunnin päivässä tai täyden työpäivän verran. On mahdollista tehdä töitä vain viikonloppuisin tai iltaisin, joten chat-operaattorin työ sopii hyvin kakkostyöksi tai vaikkapa opiskelujen oheen. Mihinkään tiettyihin työaikoihin ei tarvitse sitoutua, vaan tarvitsee ainoastaan avata läppärin kansi ja ryhtyä hommiin, silloin kuin se itselle parhaiten sopii.

Chat-Operaattorin Työhön Ei Vaadita Työkokemusta

Jos kirjoittaminen, ihmisten parissa työskenteleminen sekä rento keskustelu eri aihealueista kiinnostaa, on chat-työ täydellinen vaihtoehto. Mitään aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, kiinnostus riittää. Hyvä suomen kielen taito on edellytys, mutta aikaisempaa kokemusta keskustelupalstojen ylläpidosta, kirjoitustyöstä tai mistään muustakaan ei vaadita. 

Chat-Operaattorin Työhön Ei Vaadita Työkokemusta

Jos on sanavalmis, osaa kirjoittaa napakasti, arvostaa ihmisten välistä kommunikointia ja erilaisia mielipiteitä, on chat-operaattorin työ helppoa ja mielenkiintoista. Chat-operaattorin työ sopii aivan kaikenikäisille, opiskelijoista eläkeläisiin.

Mitä Chat-Operaattori Tekee?

Chat-operaattori ylläpitää keskusteluja virtuaalisilla keskustelupalstoilla, osallistuu aktiivisesti keskusteluihin ja pitää huolta siitä, että asiakkaat tuntevat olonsa kuulluiksi ja haluavat jatkaa keskustelua edelleen. Jokaisesta viestistä, jonka chat-operaattori kirjoittaa, maksetaan palkkio. Keskustelujen aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, ne voivat olla päivän uutisista, asiakkaan harrastuksista, perheestä, työstä tai ne voivat olla rohkeampia ja seksuaalisempia, riippuen tilanteesta ja asiakkaasta ja asiayhteydestä. 

Chat-operaattorin tärkein työkalu on avoin mieli, kiinnostus eri aihealueisiin ja kiinnostus asiakkaan kuuntelemiseen. Parhaimmat chat-operaattorit omaavat hyvää heittäytymiskykyä eri keskusteluihin sekä empatiaa asiakkaita kohtaan.

Minkälainen On Chat-Operaattorin Työpäivä?

Jokainen chat-operaattori on erilainen, ja valitsee oman työaikansa itse, mutta tyypillisesti chat-operaattori tekee muutaman tunnin töitä joka päivä. Tietokoneen tai läppärin viereen on mukava varata kuppi kahvia tai teetä ja sitten vain kirjaudutaan sisään chat-operaattorin viestialustalle kirjoittelemaan. On tärkeää, että nettiyhteys on hyvä ja työhön tarvitaan tietokone tai läppäri, pelkkä puhelin ei ole suositeltavaa. 

Chat-operaattori tekee työnsä vain ja ainoastaan kirjoittamalla, joten kameraa tai videoyhteyttä ei tarvita missään vaiheessa. Chat-operaattori toimii täysin anonyymisti, oma nimi ei tule koskaan esiin.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Kätevä Viestialusta On Chat-Operaattorin Työkalu

Chat-operaattori käyttää työssään viestialustaa. Viestialustalle ilmaantuu asiakkaiden viestejä, joihin operaattori voi vastata ja joita hän voi ylläpitää. Viesteihin vastataan yksi kerrallaan, ja niihin vastaaminen on selkeää ja helppoa. Viestialustan käyttö on hyvin yksinkertaista. Chat-operaattori vastailee viesteihin niin kauan kuin haluaa, ja halutessaan pitää tauon tai lopettaa, kirjautuen silloin ulos viestialustalta. 

Chat-operaattori päättää itse aivan vapaasti, kuinka moneen viestiin vastaa ja kuinka kauan haluaa töitä tehdä. On tärkeää pitää taukoja, vaikka joskus vastaaminen saattaa melkein viedä mukanaan useaksi tunniksi. Ja parastahan on, että jokaisesta viestistä maksetaan!

Voiko Chat-Operaattorin Töitä Tehdä Vain Iltaisin Tai Öisin?

Chat-operaattorin töitä voi erinomaisesti tehdä vain iltaisin ja öisin, monet chat-operaattorit tykkäävät työskennellä rauhalliseen ilta-aikaan tai jopa aamuöisin. Asiakkaita keskustelupalstoilla on kellon ympäri. 

Asiakkaat ovat aivan samanlaisia ihmisiä kuin muutkin: toiset valvovat öisin, toiset ovat hereillä aikaisin aamulla, joten yhtä lailla chat-operaattoreita tarvitaan eri kellonaikoihin. Usein iltaisin tai öisin maksetaan myös hyviä bonuksia, joten yökyöpeleinä viihtyvät operaattorit voivat tienata mukavasti.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä