Etätyöt kotoa käsin helpottavat opiskelijan elämää

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Etätyöt kotoa käsin helpottavat opiskelijan elämää

Mistä osa-aikaisia etätöitä opiskelijalle?

Jos olet opiskelija, olet melko varmasti ainakin muutamaan kertaan ehtinyt pohtia, ehtisitkö opiskelujen ohessa tehdä joustavasti myös osa-aikaisesti töitä.

Elinkustannukset ovat korkeat ja useimmat opiskelijat joutuvat tekemään ainakin hiukan töitä opiskelujen ohessa, jotta elämä ei olisi liian tiukkaa eikä olisi pelkän opintotuen varassa. Kaikki eivät myöskään halua elää vain opintotuen ja lainan varassa.

Osa-aikaisia töitä, jotka sopivat omaan aikatauluun on yllättävän hankalaa löytää, sillä opiskelijan päivärytmi voi vaihdella paljon, samaten opintoihin käytetty aika voi vaihdella ihan viikoittain.

Koska useimmille opiskelut ovat ykkösasia, olisi parasta löytää työ, joka joustaa opintojen ja muun elämän suhteen. Työt kahvilassa, pikaruokapaikassa tai vaikkapa puhelinmyyjänä eivät kuitenkaan aina anna mahdollisuutta valita omia työvuoroja joustavasti ja usein turhaa aikaa menee myös matkoihin. Siksi virtuaalisesti netin kautta tehtävät osa-aikatyöt ovatkin olleet yhä suuremmassa määrin opiskelijoiden suosiossa.

Tarjolla on runsaasti erilaisia kotoa tehtäviä osa-aikatöitä, ja niistä kaikkein joustavin ja helpoin on chat-operaattorina toimiminen. Chat-operaattorin työtä voi tehdä täysin oman aikataulun mukaan, juuri niin paljon tai vähän kuin itselle sopii.

Tällainen helppo virtuaalinen etätyö opiskelijalle kotoa käsin on ratkaissut yhä useamman opiskelijan haasteen löytää omaan elämänrytmiin sopivaa työtä.

Sopiiko chat-operaattorin työ opiskelijalle?

Chat-operaattorin työ sopii lähes kaikille. Tämä virtuaalinen etätyö on mahdollista aikatauluttaa oman päivärytmin mukaan, ja on juuri sellaista osa-aikaista kirjoitustyötä netin kautta opiskelijoille, joka sopii vaihtelevaan elämänrytmiin.

Työ sopii erinomaisesti hyville kirjoittajille ja netin parissa pidempiä aikoja viihtyville, joten opiskelijat ovat yleensä tässä luontaisesti taitavia.

Chat-operaattori tekee töitä virtuaalisella viestialustalla, vastaten asiakkaiden viesteihin itsenäisesti ja kokonaan etänä, omalta koneelta käsin.

Asiakkaiden kanssa keskustellaan vaihtelevasti aiheista joka elämän osa-alueelta ja laidasta laitaan, niin arkisen elämän jutuista ja ajatuksista kuin rohkeammista aiheista ja toiveista.

Työ on täysin tekstipohjaista, täysin anonyymiä, nettikameraa ei tarvita missään vaiheessa, ja työajat voi päättää vapaasti itse. Kun haluaa tehdä töitä, voi vain avata läppärin ja alkaa saman tien tienaamaan.

Virtuaalinen etätyö opiskelijalle antaa joustavasti mahdollisuuden ansaita

Koronapandemian aikana moni opiskelija on joutunut opiskelemaan etänä ja monille etäopiskelut ovat tulleet myös jäädäkseen. Opiskelupäivistä on voinut tulla hankalia ja rikkonaisia, kun koneella täytyy roikkua odottelemassa seuraavaa etäluentoa tai tapaamista.

Opiskelut saattavat muutenkin olla luonteeltaan hajanaisia ja lyhyiden taukojen aikana ei välttämättä ehdi keskittyä lukemiseen, tai ehtiä kirjastoon, tai edes tavata kavereita, vaan aikaa valuu hukkaan useita tunteja päivässä odotteluun.

Virtuaalinen etätyö opiskelijalle kotoa käsin tekee jokaisesta turhasta tauosta ansaintamahdollisuuden. Chat-operaattorin töitä voi tehdä milloin vain, kun itsellä on rauhallinen hetki aikaa. Tunnissa ehtii tienata jo mukavasti.

Etätyö opiskelijalle tuo lisää itsenäisyyttä ja rahaa elämään

Kun miettii sopivia etätöitä opiskelijalle, on palkkapäivällä paljon merkitystä. Chat-operaattorin työn parhaita puolia on säännöllisesti jopa viikoittain maksettavat palkkiot. Palkkapäivää ei tarvitse odotella pitkään, vaan tekemänsä työn tuloksen saa käteen nopeasti.

Netin kautta tehtävän chat-työn palkkiojärjestelmä on selkeä, ja omaa ansaintaa on helppoa seurata koko ajan, jotta voi saavuttaa haluamansa viikkotavoitteen.

Jokaisesta kirjoitetusta viestistä maksetaan aina palkkio, ja näin voi nopeastikin säästää yllättäviä menoja varten tekemällä tarvittaessa enemmän töitä. Kun palkkion saa käteen jopa kerran viikossa, tuo se itsenäisyyttä ja suunnitelmallisuutta rahankäyttöön.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Virtuaalinen etätyö kotoa käsin vaatii järjestelmällisyyttä

Tekstipohjainen chat-työ on helppoa ja hauskaakin työtä, mutta on tärkeää pitää mielessä, että se on oikeaa työtä. Eniten tienaavia operaattoreita yhdistää motivoitunut ja järjestelmällinen ote työhön, aivan niin kuin opiskelukin vaatii motivaatiota ja järjestelmällisyyttä.

Hyville ansioille pääsee jo verraten pienellä työmäärällä, mutta työ vaatii keskittymistä ja on hyvä olla rauhallinen paikka työn tekemiseen.

Vaikka työtunnit voi aivan vapaasti päättää itse, eikä töitä ole mikään pakko tehdä joka päivä, on silti hyvä suunnitella itselleen jonkinlainen aikataulu tai vähintään sopiva viikkotavoite, johon pyrkii.

Moni opiskelija on huomannut, että heille sopii chat-työn tekeminen aina öisin pari tuntia, kun ei ole muita häiritseviä tekijöitä ja kirjoittamiseen voi keskittyä kaikessa rauhassa ennen nukkumaanmenoa. Joten kannattaa miettiä omaa päivä- tai yörytmiä ja suunnitella työn tekeminen sen mukaan.

Kuinka opiskelija pääsee chat-operaattoriksi?

Asiakas Palvelut on yksi luotettavimmista alan yrityksistä. Mikäli etsii osa-aikaista kirjoitustyötä netin kautta opiskelijoille, kannattaa ottaa yhteyttä Asiakas Palveluihin. Asiakas Palvelut maksaa alan parhaat palkkiot per viesti, ja on erityisen joustava opiskelijoiden suhteen.

Asiakas Palvelut ei vaadi tiettyjä työvuoroja eikä aikoja, antaa täysin ilmaisen koulutuksen työhön ja tarjoaa valmennusta ja tukea kellon ympäri. Vaikka tekisit töitä aamuyön tunteina, on sinun aina mahdollista saada apua ja yhteys valmentajaan tarvitessasi.

Kun otat yhteyttä Asiakas Palveluihin, sovitaan sinulle oma henkilökohtainen koulutusaika, jonka aikana saat vastauksen kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi ja opit toimimaan chat-operaattorina. Parhaimmillaan koulutus pystytään sopia jopa samalle päivälle yhteydenotosta ja työt voi aloittaa välittömästi koulutuksen jälkeen. Ajattele, voit olla tienaamassa rahaa heti samana päivänä!

Ainoat vaatimukset koulutukseen pääsemiseen ovat vähintään 18-vuoden ikä, oma kannettava tietokone tai muu tietokone sekä toimiva ja hyvä nettiyhteys.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä