Kuinka tienata rahaa netissä chat-operaattorina?

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Kuinka tienata rahaa netissä chat-operaattorina?

Tee töitä chat-operaattorina ja ansaitse rahaa nopeasti

Jos etsit joustavaa etätyötä, jonka voi aloittaa heti ja jota voi helposti ja sujuvasti tehdä kotoa käsin, on chat-operaattorin työ sinua varten.

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta eikä pitkää koulutusta, vaan ansaitsemaan pääsee omalta kotisohvalta käytännöllisesti katsoen saman tien.

Chat-työ sopii nopeaksi ja joustavaksi työksi heti kun tarvitset lisäansioita: chat-operaattorina voit tehdä töitä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti oman valintasi ja mahdollisuuksiesi mukaan.

Tee viikonloppu- tai yötöitä kun tarvitset nopeasti rahaa päivätyösi lisäksi tai vaikka opiskelujen oheen, tai tee pidempää päivää silloin, kun aikaa on enemmän ja lompakkosi kaipaa runsaampaa lisätäytettä.

Joustava chat-työ mukautuu sinun aikataulusi mukaan

Kotoa käsin tehtävän chat-työn suurin etu on sen joustavuus. Voit tehdä töitä chat-asiakaspalvelijana muutaman tunnin päivässä tai muutaman tunnin viikossa, sinun omien aikataulujesi ja tavoitteittesi mukaan.

Työtä voit tehdä jopa pienissä pätkissä muiden etätöiden ohessa, tai kun sinulta liikenee aikaa vaikkapa perheen tai tärkeiden harrastusten vaatiman ajan ohessa.

Mikäli vietät jo muutenkin aikaa netissä, voit nyt turhan surffaamisen sijaan käyttääkin kaiken ylimääräisen ajan rahan ansaitsemiseen.

Helppoja lisäansioita netissä

Työn aloittaminen ja tekeminen on helppoa ja palkitsevaa, sillä voit seurata ansioitasi ja kerryttämiäsi euroja täysin reaaliaikaisesti.

Ja mikä parasta, chat-operaattorin palkkiot maksetaan jopa viikoittain, suoraan tekemäsi työn mukaan, joten palkkapäivää ei tarvitse odotella kauan.

Kun käytät aikaasi netissä chat-työn parissa, voit olla varma, että saat työajastasi kertyneet palkkiot pian.

Osa-aikainenkin muutaman tunnin viikoittainen chat-työ tarjoaa hyvät lisäansiot nopeasti ja luotettavasti, joten voit tehdä töitä enemmän tai vähemmän juuri sen mukaan, miten paljon haluat ansaita.

Jos horisontissa siintää jo seuraava unelmien loma, tai haluat vaikkapa lyhentää opinto- tai asuntolainaasi nopeammin, on chat-työ joustava mahdollisuus tienata nopeasti. 

Töitä chatin parissa kaikille, opiskelijoista eläkeläisiin

Moni haluaisi aloittaa lisätyön tekemisen kotoa käsin, mutta työnhakemisen vaikeus, pitkät haastatteluprosessit tai vaikeat työnhakulomakkeet hankaloittavat hakemista tai työn aloittamista.

Useimmat etätyöt vaativat myös aikaisempaa työkokemusta tai alalle sopivan koulutuksen ja pitkän listan suosittelijoita.

Chat-operaattorin työ vaatii ainoastaan hyvän suomen kielen taidon, luotettavan ja vakaan nettiyhteyden kotoa käsin, työhön sopivan tietokoneen ja vähintään 18-vuoden ikää, eikä mitään muuta.

Työ on pelkkää kirjoittamista, joten mikäli olet vielä hyvä kirjoittamaan ja sinulla on erinomainen mielikuvitus ja olet avoimin mielin, on chat-työ sinulle unelmahommaa.

Chat-operaattorin työtä tekevät kaiken ikäiset ihmiset niin opiskelijoista eläkeläisiin. Toisille chat-työ on hetkellinen osa-aikatyö, toiset tekevät sitä mielellään kokopäiväisesti ja pidemmän aikaa.

Työn etuna on myös se, että se mukautuu juuri sinun aikataulusi mukaan, eikä sinun tarvitse sitoutua minkäänlaisiin työvuoroihin. Päätät itse minkä verran haluat töitä tehdä.

Kuinka chat-operaattorin työ toimii?

Me Asiakas Palveluissa tarjoamme chat-asiakaspalvelijoille alan parhaan koulutuksen sekä parhaat palkkiot.

Chat-operaattorimme toimivat suomenkielisillä keskustelupalstoilla ja vastailevat asiakkaiden viesteihin keskustellen kaiken maailman aiheista uutisista aikuisviihdeaiheisiin.

Chat-operaattorit ylläpitävät keskusteluja, ovat ystävällisiä ja asiakaspalveluhenkisiä ja valmiita juttelemaan niin rohkeammista aiheista kuin vaikkapa päivän säätilasta.

Työ tehdään kokonaan tekstiviestipohjaisesti, ilman nettikameraa, sekä täysin anonyymisti.

Kun haluat tienata, kirjaudut vain helposti sisään chat-operaattorin viestialustalle, ja aloitat hommat, olit sitten kotisohvalla, mökillä, vahtimassa naapurin kissaa tai vaikkapa odottelemassa lapsenlapsen heräämistä päiväunilta.

Kun teet töitä chatin parissa operaattorina sinä:

  • Vastaat asiakkaiden viesteihin kirjoittamalla ja anonyymisti (ei koskaan nettikameraa)
  • Saat jokaisesta kirjoittamastasi viestistä palkkion selkeän taulukon mukaan
  • Voit seurata omaa ansaintaasi koko ajan reaaliaikaisesti
  • Saat täysin ilmaisen ja tehokkaan koulutuksen, aikaisempaa kokemusta ei tarvita
  • Teet töitä täysin itsenäisesti, aivan oman aikataulusi mukaan
  • Saat palkkion tekemästäsi työstä tilillesi jopa joka viikko, työmääräsi mukaisesti

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Tarvitsetko lisäansioita? Voit aloittaa chat-operaattorin etätyöt vaikka heti!

Jos työ chat-operaattorina kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä heti. Koulutuksemme vastaa kaikkiin kysymyksiisi, ja voit myös kysyä valmentajiltamme sinua askarruttavista asioista.

Tiimimme on mukava ja saat tukea työhösi aina, vaikka kellon ympäri. Koulutukseen pääsee nopeasti, joten voit olla ansaitsemassa omia tavoitteitasi varten jo parissa päivässä.

Me Asiakas Palveluissa etsimme aina uusia, hyviä ja motivoituneita chat-operaattoreita ja meistä olisi mukava kuulla sinusta vaikka heti!Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä