Etsitkö freelance kirjoitustöitä?

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Etsitkö freelance kirjoitustöitä?

Mistä löytää freelance kirjoitustöitä etänä?

Oletko itsenäinen freelance-toimija ja teet pääsääntöisesti töitä kotoa käsin? Pidätkö sekä kirjoittamisesta että etätöiden tekemisestä?

Onko sinusta kuitenkin hankala löytää jatkuvasti uusia projekteja tai myydä ja kilpailuttaa itseäsi erilaisiin lyhyisiin toimeksiantoihin? Tekisitkö mieluummin vain napakasti töitä, itsenäisesti, omien aikataulujesi mukaan ja silloin kun tarvitset rahaa?

Meillä on sinulle erinomainen vinkki, jos pidät kirjoittamisesta, ja etsit helppoa ja mutkatonta mutta säännöllistä freelance-työtä itsenäisenä ammatinharjoittajana. Työ, joka voi olla osa-aikainen tai täysipäiväinen, ja joka joustaa täydellisesti muiden töidesi, elämäntilanteidesi ja jopa päivärytmisi mukaan.

Freelance-töiden suosio kasvaa jatkuvasti

Nykyään valtaosa toimistotöistä voidaan tehdä etänä kotoa käsin, ja freelancerit ovat vauhdilla kasvava ammatinharjoittajaryhmä. Kirjoitustöitä kotona tekevät freelancerit hoitavat joustavasti lähes mitä tahansa toimistotöitä asiakaspalvelusta markkinointiin ja myynnistä tekstinkäsittelyyn.

Freelancerin työ on omaehtoista ja vapaata, toisaalta taas freelancer-työtä joutuu aina etsimään ja usein myös sen saannista kilpailemaan.  Freelancerit tekevät työnsä mielellään itsekseen ja omaan tahtiin. Freelance-kirjoitustyötä tehdäkseen tarvitsee vain hiljaisen työtilan, omaa rauhaa ja toimivan tietokoneen sekä nettiyhteyden.

Etätyöt ovatkin yleensä kirjoitustöitä tekeville itsenäisille toimijoille miellyttävin ja luontaisin työtapa. Monet etätöitä tekevät itsenäiset ammatinharjoittajat tekevät säännöllisesti töitä myös mökiltään, tai muusta vapaa-ajan paikastaan ja jopa ulkomailta käsin.

Chat-työ sopii itsenäiselle toimijalle tai ammatinharjoittajalle

Freelancer-kirjoittajalle on yleensä tärkeää saada vähintään tietty määrä vakiotuloja, vaikka muuten tykkäisikin työn tekemisen vapaudesta. Yksi parhaista ja joustavimmista vaihtoehdoista itsenäiselle ammatinharjoittajalle on chat-operaattorin työ, joka on täysin omaehtoista, itsenäistä ja kokonaan kotoa käsin tehtävää etätyötä.

Chat-operaattorin työssä freelancer saa rauhassa määrittää oman työtahtinsa, työmääränsä- ja tuntinsa ja kaikki työpäivänsä. Oma ansiotaso on helppoa suunnitella. Freelance chat-työ itsenäisenä toimijana on kokonaan netin kautta tehtävää virtuaalista etätyötä, jossa ei tarvitse tehdä minkäänlaista myyntityötä tai suorittaa myyntitavoitteita.

Työhön ei tarvita nettikameraa, luotettava nettiyhteys riittää, ja työ on puhtaasti kirjoitustyötä omaan tahtiin. Chat-työn tekeminen ei vaadi pitkää koulutusta eikä aikaisempaa kokemusta tarvitse olla ollenkaan, vaan chat-operaattorin työn voi yleensä aloittaa tehokkaan koulutuksen jälkeen jo parissa päivässä.

Hakuprosessi on myös erittäin mutkaton ja nopea. Monelle freelancerille sopii täydellisesti tällainen itsenäisen ammatinharjoittajan chat-työ, joka ei vaadi mitään muuta kuin sujuvan suomen kielen taidon, hiukan mielikuvitusta ja luovuutta ja runsaasti asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tekstipohjainen chat-työ on kirjoittamiseen tottuneelle freelancerille helppoa työtä, josta saa säännöllisesti ja luotettavasti palkkiot, suoraan tehdyn työmäärän mukaan.

Miten hyvin freelance chat-työllä voi ansaita?

Chat-työ itsenäisenä toimijana on helppoa, ja työn helppouden lisäksi palkkiot ovat tietenkin avainasemassa. Chat-operaattorin työssä on erittäin selkeät palkkiot ja järjestelmällisyydellä pääsee kaikkein parhaille ansioille.

Työnä on pääsääntöisesti vastata asiakkaiden viesteihin suomenkielisellä viestialustalla sekä siihen liittyviä työtehtäviä, ja jokaisesta viestistä maksetaan aina palkkio. Myös palkkioihin ja viestimääriin kuuluvat erilaiset bonukset ovat selkeitä ja kannustavia, joten oma ansainta on helppoa suuunnitella.

Säännöllisesti tehdyt työtunnit tuovat eniten tulosta, mutta töitä voi tehdä juuri niin vähän tai paljon kuin haluaa: freelancerit yleensä laskevat ansiotason, jolle haluavat päästä vaikkapa viikkotasolla, ja jakavat sen jälkeen työn sopiviksi pätkiksi tai tunneiksi muun työaikataulunsa mukaan.

Työn aikatauluttaminen ei yleensä ole tottuneelle freelancerille vaikeaa, ja chat-työ joustaa aina juuri niin paljon kuin tarvitsee. Töitä voi tehdä myös kausiluonteisesti tai vaikka pelkästään öisin.

Parhaita puolia freelancerille on se, että palkkiot maksetaan suoraan ja luotettavasti tilille jopa viikoittain, ilman minkäänlaista laskutusprosessia tai viivytyksiä, mikä tekee omasta taloudenpidosta stressittömämpää.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Miten chat-operaattoriksi haetaan?

Jos olet freelancer, sekä olet täysi-ikäinen, ja etsit sopivaa säännöllistä tulonlähdettä joustavasta etätyöstä, kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä Asiakas Palveluihin. Asiakas Palvelut on luotettava yritys, joka tarjoaa sekä ilmaisen koulutuksen chat-operaattorin työhön että alan parhaat palkkiot.

Asiakas Palveluiden kautta tehtävä työ on aina itsenäistä ja Asiakas Palveluiden tarjoama täysin joustava työaikataulu on sellainen, mikä sopii erityisen hyvin freelancereille, jotka eivät halua sitoutua tiettyihin työaikoihin. Asiakas Palvelut tarjoaa aina ystävällistä tukea ja apua työhön, ihan kellon ympäri.

Mikäli haluat itsenäisen ja helpon työn, ja olet valmis aloittamaan työt vaikka saman tien, ole yhteydessä Asiakas Palveluihin ja kysy koulutusta.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä