Helppoja lisäansioita opiskelijalle? Kyllä löytyy!

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Helppoja lisäansioita opiskelijalle? Kyllä löytyy!

Opiskelijan voi olla vaikeaa löytää osa-aikaista työtä, joka joustaa tarpeeksi opiskelun, harrastusten ja muiden aikataulujen kanssa. Opiskelijan päivärytmi vaihtelee, samaten opintoihin käytetty aika, tilanteet muuttuvat viikoittain.

Useimmissa työpaikoissa pitää myös sopia työvuorot hyvissä ajoin ja muutoksia vuoroihin on vaikea tehdä. Lisärahaa opiskeluun ja menoihin tarvitsee kuitenkin aina, opintotuki ei riitä juuri mihinkään ja elinkustannukset ovat korkeat.

Joustava etätyö kotoa käsin on kaikkein toimivin ratkaisu, ja yhä useampi opiskelija tienaakin lisäansioita helposti ja nopeasti chatissä chat-operaattorina.

Lisärahaa opiskelijalle opiskelujen ohessa

Työt kaupassa, pikaruokapaikassa tai puhelinmyyjänä eivät anna mahdollisuutta valita omia työvuoroja täysin joustavasti. Netin kautta tehtävä chat-operaattorin työ onkin paljon opiskelijoiden suosiossa, koska chat-operaattorin työtä voi tehdä täysin oman aikataulunsa mukaan.

Työtä on tarjolla mihin tahansa kellon aikaan ja juuri niin paljon tai vähän kuin itselle sopii. Tällainen helppo ja joustava etätyö ratkaisee samalla siis kaksi haastetta: muuttuvat aikataulut ja nopeat lisäansiot tilille, ilman pitkää odottelua.

Sopiiko chat-operaattorin työ hyvin opiskelijalle

Sopiiko chat-operaattorin työ hyvin opiskelijalle?

Chat-operaattorin työ sopii melkein kaikille. Se on rentoa ja osa-aikaista kirjoitustyötä netin kautta. Työ sopii parhaiten taitaville ja nopeille kirjoittajille sekä netin parissa pidempiä aikoja viihtyville. Moni opiskelija opiskelee etänä muutenkin ja viettää kotona aikaa jonkin verran.

Opiskelupäivät voivat olla hajanaisia, kun koneella täytyy roikkua odottelemassa luentoa tai webinaaria. Taukojen aikana ei välttämättä ehdi keskittyä lukemiseen tai voi edes tavata kavereita, vaan aikaa menee hukkaan ja se turhauttaa.

Chat-operaattorin työ tekee turhasta tauosta ansaintamahdollisuuden. Chat-operaattorin töitä voi tehdä milloin vain, kun itsellä on rauhallinen hetki aikaa. Tunnissakin ehtii jo tienata lisäansioita.

Mitä chat-operaattori tekee?

Chat-operaattori tekee töitä netin keskustelupalstoilla, virtuaalisen viestialustan kautta. Chat-operaattori vastaa asiakkaiden viesteihin omalta koneelta käsin. Asiakkaiden kanssa keskustellaan vaihtelevista aiheista, niin uutisista kuin parisuhdeongelmista, harrastuksista ja toiveista, ja myös rohkeammista aikuisviihdeaiheista.

Työ on kokonaan tekstipohjaista, anonyymiä, eikä nettikameraa tarvita missään vaiheessa. Työajat voi päättää vapaasti itse. Netin keskustelupalstat ovat aina auki, kellon ympäri. Moni opiskelija tekeekin töitä erityisesti myöhään illalla tai yöllä. Kun on aikaa, voi avata läppärin, kirjautua viestialustalle ja alkaa saman tien tienata helppoja lisäansioita opiskelun ohessa.

Helppoja lisäansioita opiskelijalle, nopeasti!

Chat-operaattorin työn parhaita puolia on säännöllisesti ja jopa ihan viikoittain maksettavat palkkiot. Rahaa tilille ei tarvitse odotella pitkään. Chat-työn palkkiojärjestelmä on selkeä, ja omaa ansaintaa on helppoa seurata koko ajan aivan reaaliaikaisesti.

Jokaisesta kirjoitetusta viestistä maksetaan aina palkkio, varmasti, luotettavasti ja nopeasti. Lisäksi usein on hyviä bonuksia motivoituneille kirjoittajille, jotka haluavat tienata vielä enemmän.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Koulutus on ilmainen, hakeminen helppoa

Hakeminen on todella helppoa. Ei tarvita CV:tä, ei tarvita kokemusta eikä suosittelijoita. Hakemus on tehty netin kautta muutamassa hetkessä klikkailemalla ja sen jälkeen sovitaan jokaiselle oma henkilökohtainen koulutusaika.

Koulutus on täysin ilmainen eikä sido yhtään mihinkään. Koulutuksen aikana saa vastauksen kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ja oppii toimimaan chat-operaattorina. Koulutus voidaan yleensä sopia parin päivän sisällä yhteydenotosta ja työt voi aloittaa heti koulutuksen jälkeen.

Lisärahaa opiskelijan tiukkaan budjettiin voi siis olla tienaamassa melkein saman tien.

Intoa aloittaa lisätulojen tienaaminen opiskelujen ohessa?

Ainoat vaatimukset koulutukseen pääsemiseen ja chat-operaattorin työn tekemiseen ovat vähintään 18-vuoden ikä, toimiva tietokone tai läppäri, sekä hyvä nettiyhteys. Lisäksi hyvä suomen kielen taito on välttämätön. Mitään muuta ei tarvita, paitsi intoa ja kiinnostusta tienata lisätuloja.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä