Etätyö kotoa – Ansaitse chat-operaattorina

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Etätyö kotoa – Ansaitse chat-operaattorina

Miten ansaita rahaa tekemällä töitä kotoa käsin?

Runsaasti lisääntyneet etätyömahdollisuudet ovat antaneet entistä useammalle itsenäiselle työntekijälle mahdollisuuden tienata mukavasti ja helposti omalta kotisohvalta käsin.

Tarjolla on entistä enemmän mielenkiintoista etätyötä netissä, ja monet työt eivät vaadi edes pitkää koulutusta tai perehdytystä, vaan tienaamaan voi alkaa vaikka heti.

Kerromme alla lisää siitä, mitä nämä parhaimmat etätyömahdollisuudet kotoa käsin voivat olla ja kuinka pääset aloittamaan vaikka heti.

Mitä työtä voi tehdä etänä?

Parhaat etätyöt ovat aikataulunsa suhteen joustavia ja työtä voi tehdä osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti, omien mahdollisuuksien mukaan.

Vielä parempi on, jos työn tavoitteet ja määrän voi päättää itse, tarvitsematta täyttää vaikkapa tuntikirjanpitoa tai työvuorolistaa.

Lähtökohtaisesti lähes mitä tahansa toimistotyötä voi tehdä etätyönä nykyään, ja monet luovien alojen työntekijät, kuten vaikkapa graafikot tai kääntäjät, ovat tottuneet tekemään ainakin osan töistään kotoa käsin.

Myös myyntityötä tehdään paljon kotoa käsin ja useat puhelinmyyntitiimit toimivat täysin etätyönä.

Mikäli luovan alan työt eivät kuitenkaan ole sinun heiniäsi, etkä myöskään halua tehdä myyntityötä, on tarjolla paljon muutakin joustavaa ja mukavaa etätyötä kotona, ja alla annamme loistavan vinkin sinulle, joka haluat aloittaa työt mielelläsi saman tien.

Haluatko aloittaa joustavan etätyön heti?

Kaikilla ei ole mahdollisuutta ja aikaa käydä pitkiä työnhakuprosesseja, käydä haastatteluissa tai täytellä monimutkaisia työnhakulomakkeita.

Mikäli sinä kuulut niihin ihmisiin, jotka haluavat aloittaa työnsä välittömästi ja alkaa ansaita heti ilman monimutkaisia hakuprosesseja, suosittelemme sinulle joustavaa ja hauskaa chat-operaattorin työtä.

Chat-operaattori toimii nimensä mukaisesti netin keskustelupalstoilla, täysin anonyymisti, ja työhön kuuluu keskustelua asiakkaiden kanssa ja siihen liittyviä helppoja työtehtäviä.

Työ on täysin joustavaa etätyötä netissä, se tehdään kokonaan kotoa käsin ja täysin omien aikataulujen mukaan. Voit tehdä töitä halutessasi vaikka öisin!

Chat-operaattorin työ ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta ja työhön annetaan hyvä, tehokas ja maksuton koulutus.

Ainoat edellytykset chat-työn aloittamiseen ovat hyvä nettiyhteys ja tietokone (nettikameraa ei tarvita), vähintään 18-vuoden ikä, sekä hyvä suomen kielen taito.

Hyvästä mielikuvituksesta ja asiakaspalveluhenkisyydestä on paljon apua myös.

Etätyö antaa parhaan tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä

Jokaisella on omat syynsä hakeutua kotoa käsin tehtävään etätyöhön. Useimmille etätyö kotoa käsin tarkoittaa parasta mahdollista tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.

Uraa ja siihen liittyviä velvollisuuksia tärkeämpiä ovat joustavat työajat, itsenäinen työskentely ja omien aikataulujen suunnittelu.

Aika perheen, parisuhteen tai rakkaiden lemmikkieläinten parissa on monelle elämässä paljon tärkeämpää, kuin säännölliset työajat ja oma paikka isosta toimistosta.

Parhaat etätyömahdollisuudet kotoa käsin eivät rajoita elämää, vaan antavat työntekijän suunnitella oman näköisensä elämän.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Miten tienata chat-operaattorina hyvin?

Vaikka joustavuus ja työn tekemisen helppous ovat tärkeimmät kriteerit hyvää etätyötä valittaessa, ovat hyvät ansaintamahdollisuudet tietenkin oleellinen asia myöskin.

Vaikka chat-operaattorin työ on lähtökohtaisesti hyvin rentoa ja hauskaakin, on se kuitenkin vakavasti otettavaa työtä, jossa parhaille ansioille pääsee järjestelmällisyydellä ja motivoituneella asenteella.

Omat tavoitteet on erittäin helppoa määritellä, koska työstä maksetaan selkeiden taulukoiden mukaan: jokaisesta kirjoitetusta viestistä maksetaan palkkio ja hyville työntekijöille tulee jatkuvasti lisäksi bonuksia päälle.

Työn tekemiseen saa aina tukea, valmennusta ja vinkkejä, ja omia tavoitteita voi seurata reaaliaikaisesti. Ja mikä parasta, palkkiot maksetaan jopa joka viikko! Joten hyvin tehdystä työstä pääsee ansaitsemaan nopeasti ja oma taloudenpito ja suunnittelu helpottuu.

Tekee työtään sitten öiseen aikaan tai päivisin, arkena tai viikonloppuna, kannattaa laskea valmiiksi montako tuntia haluaa tehdä töitä itselleen sopivaan ansaintatasoon päästäkseen.

Kun rytmittää työn tekemisen fiksusti, pitää sopivat kahvitautot ja venyttelyhetket, säilyy motivaato ja into tekemiseen hyvänä, ja se näkyy heti työn laadussa ja parantaa ansainta- ja bonusmahdollisuuksia. 

Töitä kotoa käsin -aloita ansaitseminen heti!

Asiakas Palvelut on yksi alan parhaista etätyötä chat-operaattoreille tarjoavista yrityksistä. Asiakas Palvelut tarjoaa alan parhaat palkkiot ja erittäin kattavan koulutuksen, johon pääsee yleensä saman tien.

Ystävälliset valmentajat auttavat kellon ympäri ja pääset aloittamaan työn tekemisen heti. Asiakas Palvelut maksaa palkkiot luotettavasti viikoittain, ja palkkiosi perustuu suoraan ja selkeästi siihen, paljonko töitä teet.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä