Seksi-chat operaattori – Aloita ja tienaa tänään

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Seksi-chat operaattori – Aloita ja tienaa tänään

Työ chat-operaattorina seksi-chatissä on yksi osa chat-operaattorin vaihtelevaa työkenttää. Tällainen seksichattien ja seksikeskustelupalstojen moderointi ja operaattorina toimiminen on helppoa ja rentoa työtä. Moni etätyöstä tykkäävä, joka haluaa tehdä joustavasti töitä etenkin iltaisin ja viikonloppuisin, on hakeutunut tällaisen seksichattityön pariin. 

Kenelle sopii työ aikuisviihdechatin operaattorina?

Ei ole olemassa erityistä ihmistyyppiä, joka tekisi töitä aikuisviihdechatin parissa. Chat-operaattoreina toimii kaikenlaisia ja myös aivan kaiken ikäisiä ihmisiä, opiskelijoista eläkeläisiin ja kaikkea siltä väliltä. Toisille työ on vakituista ja jotkut hankkivat vain hiukan lisäansioita hetken aikaa. Toiset tekevät työtä kausiluonteisesti ja toiset joka päivä säännöllisesti. Kaikki haluavat tehdä etätyötä joustavasti, omilla ehdoillaan ja omien aikataulujensa puitteissa kotoa käsin.

Onko seksikäs chat työ vaikeaa?

Eroottinen chat-työ ei ole vaikeaa eikä vaadi muuta kuin hiukan mielikuvitusta. Työhön oppii helposti ja taito leikkiä fantasialeikkejä kirjoittamalla kehittyy nopeasti. Ylipäätään hyvällä kirjoitustaidolla pääsee pitkälle, mutta ainoastaan hyvä suomen kielen taito on edellytys, muuta ei vaadita. Lisäksi työhön vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää. Työ tehdään omalla koneella tai kannettavalla kotoa käsin ja vaatii hyvän nettiyhteyden, muuta ei tarvita.

Chat-operaattorina seksi-chatissä

Mitä seksichattityö on?

Chat-operaattori vastaa asiakkaiden viesteihin viestialustalla ja nämä viestit saattavat käsitellä mitä tahansa aihealuetta, eivät pelkästään eroottisia ja seksikkäitä aiheita. Toiset keskustelijat haluavat jutella enemmän seksistä ja toiset taas ihan päivän arkisista puheenaiheista ja uutisista. Toiset haluavat kertoa parisuhdekokemuksistaan, toiset kysyvät neuvoa itselleen vaikeisiin asioihin, jotka voivat liittyä seksiin tai sitten johonkin aivan muuhun. Asiakkaille on tärkeää osata jutella avoimesti seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista ja mieltymyksistä ja viestialusta on täysin turvallinen ja anonyymi paikka rohkeammalle keskustelulle. 

Mitä erityistaitoja tarvitaan?

Seksichattityö ei vaadi mitään muita erityisiä taitoja, kuin avointa mieltä, hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä, ja kykyä jutella avoimesti aiheesta kuin aiheesta. Empatiakykyäkin tarvitaan ja kykyä hyväksyä erilaisuutta, esimerkiksi erilaisia mieltymyksiä ja seksifetissejä. Chat-työ on kykyä kuunnella ja kannustaa asiakasta eikä vaadi osaamista erikoisten tai seksikkäitten keskustelunaiheiden suhteen, vaikka hyvä mielikuvitus ja rohkeus käyttää sitä auttaa paljon. Työhön saa jatkuvasti opastusta ja siihen oppii myös nopeasti.

Seksi-chattaily on anonyymiä

Seksi-chattien viestit ovat tekstipohjaisia ja chat-operaattorin työ on kokonaan anonyymiä. Nettikameraa ei koskaan käytetä, eikä mitään henkilökohtaisia tietoja jaeta. Vaikka työ on rentoa, on se kuitenkin keskittymistä vaativaa oikeaa työtä, johon kuuluu myös huolellisuutta vaativia rutiineja. Työn tekemisen kannalta on hyvä olla rauhallinen työntekopaikka, jossa ei tule häirityksi, vaikka työpiste olisikin ihan oma kotisohva tai keittiönpöytä. Olivat keskustelunaiheet sitten eroottisia tai eivät, pitää chat-operaattorin tehdä työnsä ajatuksella ja huolella, asiakasta kuunnellen.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Hyville ansioille seksichatissa

Chat-operaattorin työtä voi tehdä täysin oman aikataulun mukaan ja monille lisäansioita hankkiville sopivat hyvin viikonlopputyöt tai yötyöt. Seksikäs chat työ on rentoa ja joustavaa ja työn ehdottomasti hyviä puolia ovat luotettavasti viikoittain maksettavat palkkiot. Eroottista chat-työtä säännöllisesti tekevät operaattorit pääsevät helposti hyville ansioille. Palkkionmaksujärjestelmä on avoin ja selkeä, jokaisesta viestistä maksetaan ja omaa ansaintaa voi seurata reaaliaikaisesti. Parhaille ansioille pääsevät motivoituneet chat-operaattorit, jotka asettavat itselleen sopivat tavoitteet, tekevät työtä järjestelmällisesti ja keräävät hyviä bonuksia. 

Saako työhön koulutuksen?

Seksichattityöhön saa täyden koulutuksen. Koulutus on ilmainen, kattava ja selkeä ja vastaa kaikkiin kysymyksiin. Koulutuksen lisäksi operaattoreilla on aina valmentaja ja oma tukitiimi, johon voi olla yhteydessä milloin tahansa, kellon ympäri. Vaikka työ on itsenäistä, siihen saa aina täyden tuen.Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä