Ansaitse rahaa netissä chattailemalla

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Ansaitse rahaa netissä chattailemalla

Luultavasti chattailu on sinulle tuttua puuhaa. Kukapa ei nykyään harrastaisi sitä jopa päivittäin, useita kertoja ystäviensä kanssa jutustellessa tai yrityksiin yhteyttä ottaessa. On siis monia esimerkkejä, missä kukin meistä käyttää chattia paljon. Oletko koskaan miettinyt, miten hienoa olisi, jos voisit saada siitä myös palkkaa?

Todennäköisesti sinulla on kyky kirjoitella rennosti mukavia juttuja, koska olet harjoitellut sitä ystäviesi kanssa jo paljon. Nykypäivänä chattailu on yksi yleisimmistä tavoista tavoittaa toinen ihminen, jopa yleisempää kuin soittaminen. Varsinkin nuorempien ihmisten keskuudessa. Tätä se on myös monille asiakkaillemme, josta pääsemme siihen mitä viittaus ansaitse rahaa netissä tarkoittaa.

Riippumatta siitä, haluaako hoitaa omia suhteitaan tai jonkun yrityksen kanssa asioita, on chat tehokkaimpia tapoja saada homma hoidettua. Se on myös helppo vaihtoehto niille, joille puhelimessa puhuminen ei ole niin kovin luontaista ja aiheuttaa sydämen tykytyksiä. Ja se voi olla yksinäisen tapa ottaa kontaktia toiseen ihmiseen.

Mutta miten tämä kaikki liittyy rahan ansaitsemiseen? Jatka lukemista, niin kerromme sen sinulle.

Miten tienata rahaa netissä

Se, miten tienata rahaa netissä, vaatinee ehkä konkreettisempia esimerkkejä. On olemassa monenlaisia erilaisia töitä, joiden parissa touhuamalla on mahdollista tienata rahaa oman kodin seinien sisäpuolella. Tässä muutamia esimerkkejä:

 1. Jos puhuu sujuvasti jotain kieltä, on mahdollista chatin kautta opettaa sitä toiselle henkilölle.
 2. Myös tukihenkilöitä tarvitaan netin puolella, erityisesti nuoret ovat kuuntelijan tarpeessa.
 3. Jos olet viihteeseen ja flirttailuun päin kallellaan, voi chat-operaattorin työ olla sinulle juuri sopiva.
 4. Chat-työtä on tarjolla myös erilaisilla viihdesivustoilla, kuten kasinoilla.
 5. Kiinteistä työajoista pitävälle voi löytyä vakituista työtä jonkun isomman yrityksen asiakaspalvelusta. Monet yritykset palvelevat nykyään asiakkaitaan myös chatin välityksellä.
 6. Jos kirjoittaminen on enemmän sinulle sopivaa, kuin chat, voi kääntäminen olla hyvä vaihtoehto. Tottakai tällöin pitää myös kielipään olla kunnossa.
 7. Jos mielesi on tuhmemmalla puolella, voit kirjoitella eroottisia novelleja. Vaikka videot ovatkin suosiossa, ei se tarkoita sitä, etteivätkö ihmiset enää nauttisi seksikkäiden tarinoiden lukemisesta.

Tässä vain joitain esimerkkejä. Kuten sanottu, netin kautta tienaaminen ei nykyään ole mitenkään harvinainen juttu.

Ansaitse rahaa netissä

Tienaa kirjoittamalla

Yllä olevaa listaa voisi vielä jatkaa, mutta ehkä parempi on nyt keskittyä siihen yhteen, joka mielestämme on se kaikista hauskin ja paras tapa. Tienaa kirjoittamalla aikuisten chatissa, chat-operaattorina tarkemmin sanoen.

On hyvä tietää joitain asioita tästä työstä, ennen kuin siihen rupeaa tai päättää ennalta, onko tämä itseä varten. Ensinnäkin on helpointa tienata, kun tekee jotain, mistä samalla nauttii. Kirjoittamisesta ja ihmisten kanssa yhteydessä olevalle, chat-operaattorin työ on siis parasta mitä voi olla.

Harjoituksesta on varmasti etua, sillä kaikista hienointa on, jos osaat kirjoittaa asiakkaille kuin ystäville. Niin, että he tuntevat olonsa mukavaksi ja iloisiksi saadessaan keskustella juuri sinun kanssasi. Kuitenkin se on tärkein asia, että kirjoitat hyvää suomea. Tämä ei kuitenkaan ole mikään opinnäytetyö, jossa jokaisen pilkun tulisi olla ehdottomasti oikealla paikallaan.

Chat on suunniteltu siten, että voit vastailla viesteihin tehokkaasti ja mahdollisimman nopeasti. Tietysti kuitenkaan ei niin nopeasti, ettet ehtisi syventyä asiakkaan viestiin ja sanomaan. Haluammehan kuitenkin tarjota asiakkaallemme parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Pitävätkö nämä seuraavat asiat paikkaansa kohdallasi?

 • Olet nopea kirjoittamaan?
 • Tykkäät keskustella erilaisten ihmisten kanssa?
 • Omistat tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen?
 • Omistat voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen, esimerkiksi ajokortin tai passin?
 • Sinulla on internet-yhteys käytössäsi?
 • Olet täysi-ikäinen?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, sinulla on kaikki edellytykset päästä työskentelemään chat-operaattorina. Huolimatta kaikesta muusta internetin tarjonnasta, tämä on luultavasti se kaikista helpoin tapa päästä työhön käsiksi. Me tarjoamme kattavan ja ytimekkään koulutuksen työhön, jonka suoritettuasi olet heti valmis kohtaamaan asiakkaamme. Aikaa ei siis mene suotta hukkaan vaan pääset nopeasti tienaamisen makuun.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Ansaitse rahaa netissä helposti

Monille netissä rahan ansaitseminen voi olla käännekohta elämässä. Kaikille niin sanottu oikea työ ei ole mahdollisuus ja joutuu tyytymään tukiin, mitä on myönnetty. Omaa tilannettaan voi kuitenkin parantaa, jos motivaatiota työhön löytyy edellä mainitun listan asioiden lisäksi. 

Ota tämä tilaisuus vastaan avoimin mielin, laita meille hakemus tulemaan ja ansaitse rahaa netissä!Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä