Vinkkejä tehokkaaseen työskentelyyn chat-operaattorina

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Vinkkejä tehokkaaseen työskentelyyn chat-operaattorina

Chat-operaattori toimii netin keskustelupalstoilla ja työ on joustavaa etätyötä netissä. Työ tehdään kokonaan kotoa käsin ja omien aikataulujen mukaan. Joustavuus ja työn tekemisen helppous ovat tärkeitä tekijöitä etätyössä, mutta hyvät ansaintamahdollisuudet ovat myös oleellinen asia. Vaikka chat-operaattorin työ on rentoa ja mukavaa, on se kuitenkin vakavasti otettavaa työtä, jossa parhaille ansioille pääsee järjestelmällisyydellä ja tehokkaalla asenteella. 

Työympäristöön ja keskittymiseen kannattaa panostaa

Chat-operaattorin töitä voi tehdä vaikka kotisohvalta. Riittää kun avaa koneen, kirjautuu viestialustalle ja työpäivä voi alkaa. Viestialustalle saa kirjautua tekemään töitä juuri silloin kuin tahtoo, mutta tehokkaimmat chat-operaattorit noudattavat selkeää, itselle sopivaa aikataulua ja keskittyvät rauhassa työntekemiseen ilman turhia häiriöitä. Haluaa töitä tehdä sitten aamulla, päivällä tai yöllä, kannattaa työajaksi laittaa puhelin äänettömälle, sulkea turhat sovellukset, televisio ja muut huomiota vaativat asiat. Miten paremmin keskittyy, sitä nopeammin pystyy kirjoittamaan tehokkaasti ja sitä nopeammin ansaitsee.

Tauot ovat tärkeitä

Vaikka jaksaisikin kirjoittaa jopa useamman tunnin tauotta, on silti fiksua pitää vähintäänkin pieniä lepohetkiä ainakin noin tunnin välein. On hyvä nousta seisomaan, verrytellä, pyöritellä hartioita, juoda vettä tai syödä hiukan, jotta olo pysyy virkeänä ja keskittyneenä. Jos tekee pitkää päivää chat-operaattorina kannattaa ainakin kerran päivässä ulkoilla ja liikkua hiukan enemmän. Kun kroppa toimii, toimivat aivotkin paremmin. Virkeys on tärkeää, jotta työteho ja oma olo pysyy hyvänä. Väsyneenä ei tee töitä hyvin ja tehokkaasti vaan tulee helposti turhia virheitä, motivaatio laskee ja ansainta kärsii. Etätyön joustavuus kannattaa hyödyntää ja pitää taukoja juuri silloin, kuin se itselle parhaiten sopii ja kun tarvetta on.

Seuraa ansaintaasi reaaliaikaisesti

Seuraa ansaintaasi reaaliaikaisesti

Työn aloittaminen ja tekeminen on helppoa ja palkitsevaa, sillä ansioiden kertymistä ja kertyviä euroja voi seurata täysin reaaliaikaisesti. Chat-operaattori tekee työtään kätevällä viestialustalla, joka mahdollistaa sekä viestien että ansainnan seuraamisen joka heti. Seurantaa kannattaa ehdottomasti tehdä, jotta työn tekemiseen tulee rytmi ja tavoitteissa pysyy, halutessaan vaikka ihan tuntitasolla. On myös motivoivaa nähdä, miten ansiota kertyy.  

Selkeät tavoitteet tuovat enemmän tuloksia

Kun tekee töitä chat-operaattorina, haluaa ansaita mahdollisimman hyvin. Palkkionmaksujärjestelmä on tehty erittäin selkeäksi: chat-operaattorille maksetaan jokaisesta viestistä, joten työ ja siihen käytetty aika on helppoa suunnitella. Parhaille ansioille ja bonuksille pääsevät järjestelmälliset ja tehokkaat chat-operaattorit, jotka asettavat itselleen sopivat tavoitteet ja jotka tekevät työtä tarkasti suunnittelemansa aikataulun mukaan. Aikataulu kannattaa yleensä miettiä sen mukaan, paljonko haluaa ansaita. Sen jälkeen voi laskea tavoitteensa päivätasolla tai viikkotasolla, mikä itselle sopii paremmin. Mitä selkeämmät tavoitteet itselleen tekee, sitä helpompaa niissä on pysyä. On myös palkitsevaa huomata, kun tavoitteensa pystyy ylittämään, kun kehittyy työssään.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Muutamallakin tunnilla pääsee hyville ansioille

Jo muutamalla tunnilla päivässä pääsee hyvään ansiotasoon ja tuloksiin, jos on tehokas ja järjestelmällinen ja keskittyy työhönsä. Chat-operaattorin työ on kuitenkin täysin vapaata ja voi aivan itse päättää, kuinka paljon haluaa töitä tehdä. Työmäärää voi vaihdella tarpeiden ja tavoitteiden mukaan tai sen mukaan, mikä sopii sen hetkiseen elämäntilanteeseen. Jos tarvitsee ylimääräistä rahaa tiettyä tarkoitusta varten, kuten vaikka lomamatkaa, voi työmäärää helposti lisätä ja tavoitteitaan nostaa.

Bonuksista tehoa

Tavallisten palkkioiden päälle maksetaan usein erilaisia bonuksia. Kannattaa seurata tarkasti, milloin bonuksia on tulossa ja panostaa erityisesti niihin päiviin tai työtunteihin, jolloin niitä on tarjolla. Bonuksilla voi usein todella tuntuvasti korottaa ansaintaansa nopeasti. Bonuksista ilmoitetaan ja viestitään selkeästi ja parhaiten ansaitsevat chat-operaattorit hyödyntävät bonusajat ja palkkiot yleensä todella tehokkaasti.

Viisi parasta vinkkiä:

  • Ole järjestelmällinen: suunnittele työaikasi sekä tavoitteesi
  • Varaa rauhallinen aika työn tekemiseen ilman häiriöitä
  • Seuraa ansaintaasi
  • Pidä tarpeeksi taukoja ja pysy virkeänä
  • Käytä bonukset hyödyksi


Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä