Etätyö sopii erinomaisesti introvertille

Haluatko työskennellä chat-operaattorina?

Etätyö sopii erinomaisesti introvertille

Etätyö kotoa käsin on introvertin toiveiden täyttymys

Introvertit ihmiset tekevät työnsä mielellään itsekseen, rauhassa ja omaan tahtiin. Avokonttorin hälinä ja sosiaaliset kontaktit häiritsevät introverttiä, joka vetäytyy paljon mieluummin joko omaan työhuoneeseen tai vielä mieluummin kokonaan kotiin töiden pariin.

Siinä missä työpaikan kahvihetket, ryhmätyön tekeminen ja vilkas sosiaalinen kanssakäyminen ovat monelle ekstrovertille ja sosiaaliselle ihmiselle suoranainen elinehto, voivat ne introvertille työntekijälle taas olla todellinen haaste ja rasite. Introvertti tarvitsee hiljaisen työtilan sekä omaa rauhaa ja siksi etätyö on yleensä introverteille ihmisille miellyttävin ja luontaisin työtapa.

Introvertti tekee työnsä tehokkaiten kun saa tehdä sen omilla ehdoillaan ilman turhaa sosiaalisten kontaktien tuomaa rasitusta. Kun introvertti saa tehdä töitä omilla ehdoillaan, palvelee se parhaiten sekä hänen persoonallisuuttaan että tehokkuuttaan.

Introvertit ihmiset ilmaisevat itseään yleensä myös paremmin kirjoittamalla, kuin puhumalla tai isossa ryhmässä esiintymällä, joten kokonaan netin kautta tehtävät etätyöt sopivat erittäin hyvin introvertin luonteelle.

Mistä löytyy sopiva etätyö introverteille ihmisille?

Introvertti ihminen ei välttämättä ole luonteeltaan ujo tai arka, vaan ainoastaan viihtyy paremmin yksin kuin isossa porukassa, eikä kaikki yksin kotona tehtävä etätyö ole automaattisesti introvertin mieleen.

Lähtökohtaisesti luovat ja kirjoittamiseen pohjautuvat työtehtävät sopivat introvertin luonteelle paremmin, kuin vaikkapa myyntityöhön perustuvat tehtävät. Introvertti viihtyy yleensä rauhallisena ihmisenä hyvin asiakaspalvelutehtävissä, mutta ei välttämättä mielellään puhelimen ääressä keskustelemassa, ainakaan useita tunteja päivässä.

Videopalaverit eivät useinkaan ole introvertin mieleen, etenkään jos niissä on läsnä paljon ihmisiä samaan aikaan, ja videopuheluiden kautta tehtävät nettiryhmätyöt ja erilaiset kokoukset voivat olla introvertille kauhistus, vaikka nämä työt voisikin kaikki tehdä etänä ja kotona.

Kun suunnitellaan introvertille työtä kotoa käsin, nousevat ehdottomasti parhaiksi vaihtoehdoiksi netin kautta tehtävät kirjoittamiseen perustuvat yksilötyöt, jotka voi suorittaa omassa tahdissa.

Yksi parhaista ja joustavimmista vaihtoehdoista introvertille on chat-operaattorin työ, joka on täysin omaehtoista, itsenäistä ja kokonaan kotoa käsin tehtävää etätyötä.

Chat-operaattorin työssä introvertti saa rauhassa määrittää oman työtahtinsa, taukonsa, työmääränsä ja kaikki työpäivänsä. Työn tekemiseen tarvitaan vain hyvä tietokone tai läppäri ja toimiva nettiyhteys. Töitä voi aivan yhtä hyvin tehdä kotinsa keittiöstä kuin vaikkapa mökiltä, ja kaikki työ tehdään kirjoittamalla.

Paras nettityö etänä introverteille

Chat-operaattorin työ on nimensä mukaisesti netin kautta tehtävää virtuaalista chat-työtä, jossa ei tarvitse tehdä minkäänlaista myyntityötä tai suorittaa myyntitavoitteita, mihin ei tarvita nettikameraa ja joka on puhtaasti tekstipohjainen asiakaspalvelutyö.

Chat-työn tekeminen ei vaadi pitkää koulutusta eikä aikaisempaa kokemusta tarvitse olla ollenkaan, vaan chat-operaattorin työn voi yleensä aloittaa tehokkaan koulutuksen jälkeen jo parissa päivässä.

Monelle introvertille sopii täydellisesti tällainen pelkkään kirjoittamiseen perustuva työ, joka ei vaadi mitään muuta kuin sujuvan suomen kielen taidon ja hiukan luovuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tekstipohjainen chat-työ on hyvän mielikuvituksen omaavalle introvertille helppoa työtä, ja kun introvertit vielä yleensä ovat työssään huolellisia ja tarkkoja, ei vaadittavien rutiinienkaan hoito ole vaikeaa.

Hae chat-operaattoriksi jo tänään ja työskentele kotoasi!

Päätä itse milloin ja missä työskentelet
Työkokemusta ei vaadita
Alusta on auki vuorokauden ympäri
Voit tehdä töitä myös kännykällä

Aloita hakemuksen teko tästä

AMT_fluent_form for articles

Järjestelmällisyydellä ja suunnitelmallisuudella pääsee hyville ansioille

Työn helppouden lisäksi palkkiot ovat luonnollisesti avainasemassa, kun etsitään introvertille sopivia etätöitä netin kautta. Chat-operaattorin työssä on selkeät palkkiot ja vaikka omat työaikataulunsa ja tekemänsä tunnit saa suunnitella aivan vapaasti itse, pääsee järjestelmällisyydellä kaikkein parhaille ansioille.

Introvertit henkilöt ovat usein luonnostaan hyviä suunnittelijoita ja jäsentelijöitä, ja omien tuntien ja palkkiomäärien suunnittelu sopii hyvin introvertin luonteelle.

Chat-operaattorin työtä on vastata asiakkaiden viesteihin viestialustalla ja jokaisesta viestistä maksetaan aina palkkio. Myös palkkioihin ja viestimääriin kuuluvat erilaiset bonukset ovat selkeitä ja kannustavia, joten oma ansainta on helppoa suuunnitella.

Säännöllisesti tehdyt työtunnit tuovat eniten tulosta, mutta töitä voi tehdä stressittömästi juuri niin vähän tai paljon kuin haluaa, jotta introvertille tärkeä vapaus ja oma työtahti säilyy. Introvertin luonteenpiirteet ovat yleensä erinomainen vahvuus chat-työssä.

Yötyö saattaa sopia hyvin introvertille

Monikaan netin kautta muuten sopiva etätyö introverteille ihmisille ei anna mahdollisuutta tehdä töitä joustavasti myös öisin. Monet introvertit ihmiset ovat iltavirkkuja ja saattavat valvoa usein myöhään öisin. Chat-operaattorin työtä voi tehdä yhtä hyvin yöaikaan kuin päiväsaikaan, ja usein yöaikaan on myös hyville operaattoreille tiedossa enemmän bonusta. Chat-operaattorin työ on siis juuri sellainen erinomainen nettityö etänä introverteille, jotka tekevät töitä mielellään yöaikaan ja yön hiljaisina tunteina oman kotinsa rauhasta

Miten chat-operaattoriksi haetaan?

Jos etsit introvertille työtä kotoa käsin, kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä Asiakas Palveluihin. Asiakas Palvelut on luotettava yritys, joka tarjoaa sekä ilmaisen koulutuksen chat-operaattorin työhön että alan parhaat palkkiot.

Asiakas Palvelut maksaa palkkiot luotettavasti viikoittain ja tarjoaa valmennusta ja tukea mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Asiakas Palveluiden kautta tehtävä työ on aina itsenäistä, ja jos etsii introvertille etätöitä netin kautta, on Asiakas Palveluiden tarjoama täysin joustava työaikataulu sellainen, mikä sopii erityisen hyvin introverteille, jotka eivät halua sitoutua tiettyihin työaikoihin.

Itse työssä tai edes koulutuksessa ei koskaan käytetä nettikameraa, vaan kaikki kontakti tapahtuu kirjoittamalla.

Mikäli haluat itsenäisen ja helpon työn, joka sopii hyvin introvertin luonteelle, ja olet valmis aloittamaan työt vaikka saman tien, ole yhteydessä Asiakas Palveluihin ja kysy koulutusta!Odotamme innolla päästäksemme auttamaan sinut alkuun!

Sinusta tulee chat-operaattori jo muutaman päivän sisään!


Lisätietoa työskentelystä